‘B&B Vol Liefde’ seizoen 1: hoe is het nu met de kandidaten?

Het derde seizoen van het heerlijke B&B Vol Liefde is in volle gang en dat betekent dat we ook weer even stil willen staan bij het verleden. In 2021 sprongen de eerste B&B-eigenaren in het diepe om als eerste kandidaten ooit in dit fijne format op zoek te gaan naar de liefde. Maar hoe is het nu eigenlijk met de kandidaten uit seizoen 1? Hebben ze de liefde gevonden? En hoe gaat het met hun B&B’s? Wij praten je bij.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe is het nu met Debbie uit seizoen 1?

Debbie maakte in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde indruk, maar wist bij de vier mannen die ze op haar Italiaanse B&B mocht ontvangen geen liefde te vinden. Uiteindelijk lukte het haar na de opnames alsnog… niet bij een Nederlander, maar bij Italiaan Vincenzo. Ze hebben in april van dit jaar hun eerste kindje mogen verwelkomen, Giuseppe.

Hoe is het nu met Bert?

Bert hield aan B&B Vol Liefde geen partner over, maar wist wel een hoop nieuwe bezoekers naar zijn prachtige bed & breakfast in Frankrijk te trekken. Hij heeft op dit moment genoeg aan zijn hond Zuri en zijn bedrijf.

Hoe is het nu met Caroline?

Caroline opende in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde de deuren van haar Oostenrijkse bed & breakfast voor vier mannen. Ze koos voor voetbalcoach Eric, maar die liefde hield helaas niet lang stand.

Het was een slechte periode voor Caroline, want door economische redenen en de coronapandemie raakte ze haar B&B kwijt. Ze verhuisde weer naar Nederland. Daar kon ze niet meer aarden en uiteindelijk bleef het zo erg kriebelen dat ze het land weer verliet. Inmiddels is ze op zoek naar een nieuw onderkomen in Italië. De liefde heeft ze nog niet gevonden.

Hoe is het nu met Jacob?

Jacob was een van de meest spraakmakende figuren van seizoen 1. Hij wist zelfs zó’n indruk te maken, dat hij van Videoland een eigen serie kreeg: De Ware Jacob. In de zomer van 2022 werd je dus al even meegenomen in het drukke bestaan en het turbulente liefdesleven van de extravagante B&B-eigenaar.

De liefde vond hij uiteindelijk in beide programma’s niet, maar met een herkenbaar hulpmiddel is het hem nu toch gelukt. Op Tinder heeft hij Solange ontmoet. Samen zijn ze dolgelukkig.

Hoe is het nu met Vincent?

Vincent ontving op zijn prachtige B&B in het Italiaanse Valduccia vier vrouwen, waaronder Monique. Hoewel de twee voor elkaar kozen, werd het uiteindelijk toch niks. Ook hij zocht zijn heil bij een datingapp en kwam daar in contact met de Nederlandse Jessica. Ze pendelen nu tussen Italië en Nederland. Je ziet de twee tortelduifjes op de linkerfoto hieronder. Ook met de B&B van Vincent gaat het nog steeds heel goed.

Hoe is het nu met Roxanne?

Tot slot kwam ook Roxanne langs in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, die met haar B&B in Roosendaal voor de minste reiskilometers zorgde. Zij koos voor Mitch, maar hun liefdesvlam doofde na de opnames toch uit.

Vlak daarna koppelden haar ouders haar aan Dirk, iets waar ze in eerste instantie totaal niet op zat te wachten… totdat de vonken toch overvlogen. Samen zijn ze alsnog dolgelukkig, zoals je op de foto hierboven kunt zien. Er zijn ook plannen om haar B&B uit te breiden.

B&B Vol Liefde’ is iedere werkdag te zien

Een aantal van deze oud-kandidaten heb je misschien al voorbij zien komen in de eenmalige special B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met op Videoland en NLZIET. Sinds maandag 10 juli kijk je ook iedere werkdag om 20:30 uur naar het splinternieuwe seizoen op RTL 4. Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma en worden we weer meegenomen in het liefdesavontuur van ondernemers uit Frankrijk, Thailand, Spanje en andere landen.

Je kunt de afleveringen ook terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Streamers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Synopsis: RTL

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.