‘B&B Vol Liefde’ is weer begonnen en dit vinden kijkers ervan: “Overtreft alle seizoenen”

Je favoriete datingshow is weer terug op de buis. We hebben het natuurlijk over het heerlijke B&B Vol Liefde. Sinds maandag kijk je iedere werkdag om 20:30 uur naar een splinternieuwe aflevering op RTL4, maar je kunt ook de eerste zeven afleveringen vooruitkijken op NLZIET en Videoland. En dat raden we zeker aan, want dit seizoen is volgens de eerste reacties van kijkers weer heel goed begonnen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ nu te zien

Voor acht B&B-eigenaren is het weer tijd om op zoek te gaan naar hun ware liefde. Joy uit Spanje, Marian uit Portugal, Walter uit Frankrijk, Bram uit Zweden, Debbie uit Spanje, Leendert uit België, Petri uit Frankrijk en Martijn uit Thailand nodigen allemaal een aantal potentiële liefdespartners uit op hun B&B. En zoals altijd levert dit weer genoeg ongemakkelijke en hilarische momenten op.

Je kijkt iedere werkdag om 20:30 uur naar een gloednieuwe aflevering op RTL4. Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma. Je kunt de afleveringen ook terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Streamers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers, waardoor ze nu al de eerste zeven afleveringen kunnen zien.

Kijkers raken niet uitgepraat over de eerste afleveringen

De eerste afleveringen werden massaal bekeken en kijkers zijn er weer razend enthousiast over. Zo maakt Walter, die al in de eerste afleveringen letterlijk met de billen bloot ging, de tongen behoorlijk los en hebben kijkers ook genoeg over de andere deelnemers te zeggen. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de eerste afleveringen gemist of wil je alvast vooruitkijken? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de kijkpagina van B&B Vol Liefde op NLZIET. Hier kun je de eerste zeven afleveringen bekijken, dus je kunt lekker aan het bingewatchen slaan.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.