Wanneer is de laatste uitzending van ‘B&B Vol Liefde’ 2023?

Op dit moment kun je iedere werkdag naar een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde kijken. Voor de één kan het niet lang genoeg duren en voor de ander lijkt dit seizoen nu alweer eindeloos te zijn. Misschien vraag je je dan ook af: wanneer is de laatste uitzending van B&B Vol Liefde 2023? In dit artikel vertellen we het je.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt de laatste aflevering van B&B Vol Liefde 2023 op tv?

B&B Vol Liefde keerde op maandag 10 juli terug op de buis. Sinds die dag kun je, als je wil, iedere werkdag om 20:30 uur klaar zitten voor een gloednieuwe aflevering. Het kijken van de reeks doe je dus op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, maar toch zal de seizoensfinale deze keer plaatsvinden in het weekend. Hoe komt dat?

RTL heeft besloten om het laatste weekend van augustus om te dopen tot een waar B&B Vol Liefde-weekend en de slotaflevering op zaterdag 26 augustus uit te zenden. Op zondag 27 augustus kun je als kers op de taart ook nog genieten van B&B Vol Liefde: De Reünie, gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Hoeveel afleveringen heeft B&B Vol Liefde eigenlijk?

Dit seizoen van B&B Vol Liefde zal het langste ooit worden. Het derde seizoen bestaat namelijk in totaal uit 37 afleveringen. Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de realityserie is dit dus zeker een vooruitgang, ten opzichte van de slechts 28 afleveringen van seizoen 1 en de 35 afleveringen van seizoen 2.

Het hoge aantal afleveringen komt natuurlijk doordat er, naast de reguliere zendtijd van zeven weken, nog twee slotafleveringen aan vastgeplakt zijn in het laatste weekend van augustus. Je kunt op tv, NLZIET en Videoland naar alle 37 afleveringen van de serie kijken. Die twee streamingdiensten maken het mogelijk om elke reguliere episode alvast een week eerder te zien dan de tv-kijkers. Alleen de speciale reünie-aflevering komt daar op dezelfde datum als de tv-uitzending—zondag 27 augustus 2023—online.

Alles over B&B Vol Liefde 2023

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is sinds maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL4 zien. We volgen deze keer Joy (26) uit Spanje, Marian (69) uit Portugal, Walter (54) uit Frankrijk, Bram (30) uit Zweden, Debbie (62) uit Spanje, Leendert (69) uit België, Petri (60) uit Frankrijk en Martijn (47) uit Thailand.

Er zijn al flink wat afleveringen te zien en kijkers reageren weer razend enthousiast op het programma. Nog niet aan toegekomen? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Synopsis: RTL

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.