Alles over ‘B&B Vol Liefde’-kandidaat Joy

Het gloednieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is op 10 juli 2023 van start gegaan en dit betekent dat we weer zeven weken lang kunnen meeleven met de liefdesperikelen van acht B&B-eigenaren. Een van hen is Joy uit Spanje. Maar wie is Joy, waar kun je zijn B&B vinden en wat vindt Nederland van hem? In dit artikel zetten we alles over Joy uit B&B Vol Liefde op een rijtje.

Alles over Joy uit ‘B&B Vol Liefde’

Joy is een van de acht deelnemers van B&B Vol Liefde 2023. In dit artikel praten we je bij over zijn leven, zijn B&B en de reacties van Nederlandse kijkers.

— Klik om te springen op deze pagina —
Wie is Joy?
🌍 Waar is Joys B&B?
💻 Wat vindt Nederland van Joy?
📺 B&B Vol Liefde terugkijken

Wie is Joy uit ‘B&B Vol Liefde’?

De inmiddels 26-jarige Joy van Swieten is de jongste deelnemer van B&B Vol Liefde ooit, maar dat is niet terug te zien in zijn enorme ambitie. Ondernemen zit in zijn bloed. Al op zijn twintigste vertrok hij in zijn eentje naar het Spaanse Málaga, waar hij op een berg, MountJoy gedoopt, een vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader opknapte. Inmiddels is dit een succesvolle B&B die hij een lange tijd runde samen met een zakenpartner.

Daarnaast bouwt en verkoopt hij campers en is hij altijd op zoek naar nieuwe bedrijfjes om op te starten. Wat hij zoekt in een vrouw is dan ook iemand die mee kan gaan in zijn plannen en ideeën, die avontuurlijk is en natuurlijk ook zorgzaam en liefdevol.

Overigens kan het zijn dat Joy je bekend voorkomt, want hij deelt zijn genen met een andere bekende Nederlander. Zijn zus is namelijk Eva van de Ven, interieurstylist voor het programma vtwonen: Weer verliefd op je huis.

Waar is de B&B van Joy?

Joys B&B, die bestaat uit verschillende gebouwen, is te vinden in het Spaanse Málaga. Midden in de natuur en tussen de bergen (MountJoy dus) kun je genieten van een heerlijk rustig verblijf.

Even deed het gerucht de rondte dat zijn B&B zou verdwijnen. Een speurneus had namelijk ontdekt dat enkele gebouwen te koop zouden staan. Dit heeft Joy inmiddels echter gerectificeerd via zijn Instagram. Het blijkt dat zijn wegen met zijn zakenpartner gaan scheiden, waardoor drie van de gebouwen zullen verdwijnen. Er wordt daarentegen ook druk gewerkt aan nieuwe uitbreidingen van de B&B. Op Joys website kun je nu je verblijf boeken. De precieze locatie wordt pas onthuld als je dit gedaan hebt.

Wat vindt Nederland van Joy?

Nederland kletst op Twitter zoals altijd weer lekker mee over B&B Vol Liefde. Ook over Joy wordt het een en ander gedeeld. Vind hieronder een greep uit de reacties. Joy zelf volgen? Zijn achternaam is Van Swieten en je vindt hem dan ook op Instagram onder de naam @joyvanswieten.

‘B&B Vol Liefde’ is iedere werkdag te zien

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma. Goed om te weten: de laatste afleveringen verschijnen op zaterdag 26 augustus om 20:00 uur en op zondag 27 augustus om 20:00 uur. Het laatste weekend van augustus staat dus volledig in het teken van B&B Vol Liefde. De aflevering van zondag is de reünie, waarin we zien hoe het nu gaat met de deelnemers. Dit wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Je kunt de afleveringen ook terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Streamers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Synopsis: RTL

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.