Even voorstellen: deze 8 B&B-eigenaren volgen we in ‘B&B Vol Liefde’ 2024

Yes! Met de zomer in aantocht is het hoog tijd voor een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. In december werden we al aan alle potentiële kandidaten voorgesteld. Nadat de datum bekend werd gemaakt, weten we nu ook welke acht deelnemers we deze zomer gaan volgen. Maar wie zijn alle acht B&B-eigenaren van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde? We stellen ze in dit artikel aan je voor.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘B&B Vol Liefde’ keert op deze datum terug

Goed nieuws, want we kunnen bijna gaan genieten van een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Schrijf maandag 15 juli 2024 in je agenda, want op deze datum verschijnt de eerste aflevering op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Deze 8 B&B-eigenaren volgen we in 2024

Eigenlijk werd het seizoen afgelopen december al afgetrapt. In B&B Vol Liefde: De Aftrap ging presentator Art Rooijakkers namelijk langs bij elf potentiële deelnemers. Op deze manier konden we alvast een voorproefje krijgen wat ons dit seizoen te wachten zou staan. Na de aflevering konden vrijgezellen zich opgeven voor alle B&B-eigenaren. Uiteindelijk worden er acht van hen gevolgd op zoek naar de liefde. Voor het nieuwe seizoen vertrekken we naar Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland. We stellen hieronder alle acht B&B-eigenaren aan je voor.

Albert (64 jaar) – Spanje

We beginnen met Albert. Deze 64-jarige is eigenaar van het prachtige kasteel Castell d’Emporda uit de 14e eeuw. Deze parel is gelegen in het Catalaanse landschap dichtbij de Costa Brave en niet ver van de Franse grens af. Het is niet gek dat Albert dit historisch bouwwerk heeft gekocht, want hij is namelijk gek op geschiedenis. Het kasteel is verbouwd tot een exclusief hotel met maar liefst 57 kamer, twee zwembaden en twee restaurants. Ook wordt de plek vaak gebruikt als trouwlocatie. Albert zoekt een sportieve, rustige en warme vrouw. Maar het allerbelangrijkste is dat ze lief is voor zijn twee kinderen van vijf en zeven jaar.

BB Vol Liefde 2024 Albert
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Anja (70 jaar) – Frankrijk

Door naar Frankrijk, want daar staat de B&B van Anja. Zij vertrok meer dan 20 jaar geleden naar Frankrijk om een B&B met vijf kamers te runnen. Tegenwoordig beschikt ze in het dorpje Biches over een huis met twee gastenkamers. Daar woont ze samen met haar bejaarde kat Piet. Nu ze het iets rustiger aan doet mist ze een partner in haar leven. Haar toekomstige man is een beetje te vergelijken met een zeeman. Hij moet zijn eigen koers varen, maar het ook fijn vinden om weer huiswaarts te keren. Daarnaast is het belangrijk dat hij van dieren en het buitenleven houdt. Ook een diepgaand gesprek moet hij niet uit de weg gaan.

BB Vol Liefde 2024 Anja
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Arno (47 jaar) – Frankrijk

We blijven nog even in Frankrijk, want daar is Arno druk bezig met zijn klusavontuur. Hij heeft al één gastenkamer klaar voor de verhuur, maar timmert nog hard aan de weg om er drie gites bij te bouwen. Dit komt goed uit, want klussen is een grote hobby van hem. Arno zit dan ook niet graag stil en gaat in zijn vrije tijd graag wandelen met zijn twee honden Louise en Lucas. Om zijn Franse droom achterna te gaan kocht hij een oud boerderijtje in Payzac. Dit is een klein dorpje gelegen in de Dordogne. Hij heeft daar kippen, een boomgaard en een moestuin, maar een leuke vent ontbreekt nog in zijn leven. Zijn toekomstige man is gezellig en ondernemend en helemaal klaar om samen het Franse avontuur aan te gaan.

BB Vol Liefde 2024 Arno
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Iris (57 jaar) – Griekenland

In Griekenland vinden we Iris. Sinds 2017 verhuurt zij drie appartementen in het plaatsje Sparto. Dit dorpje ligt aan de westkust van het vasteland. Na een lange carrière in de paardensport vertrok de 57-jarige naar Griekenland. Daar runt ze de boel sinds 2021 in haar eentje. Ze mist dan ook de gezelligheid en is daarom op zoek naar een leuke man om samen na een dag hard werken van de prachtige zonsondergang te kunnen genieten. Haar ideale date is een dag varen op de zeilboot met een hapje en een drankje. Zelf houdt ze wel van een feestje, waardoor ze dit ook zoekt in haar toekomstige partner. Hij moet niet van stilzitten houden, humor hebben en helemaal openstaan voor het Griekse avontuur.

BB Vol Liefde 2024 Iris
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Mike (35 jaar) – Spanje

De volgende B&B-eigenaar is Mike. Hij woont al zijn hele leven in Spanje. Vijf jaar geleden nam hij de boerderij van zijn ouders over om te verhuren als B&B. Zelf woont hij in de loft van de boerderij met zijn hond Kaos. Deze sportieve familieman runt daarnaast samen met zijn vader en neef een watersportbedrijf op het strand van Blanes. Zijn band met zijn ouders is ontzettend sterk. In zijn vrij tijd bezoekt hij graag een technofestival of gaat hij wandelen in de bergen. Ook vindt hij klassieke auto’s interessant. Na relaties met Spaanse dames, wil hij nu voor het eerst voor een Nederlandse dame gaan. Wat hij zoekt in een vrouw? Humor, gezelligheid en zelfstandigheid.

BB Vol Liefde 2024 Mike
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Mirjam (52 jaar) – Zuid-Afrika

Voor de volgende B&B-eigenaar reizen we naar Zuid-Afrika. Daar woont Mirjam. Samen met haar gezin reisde ze de hele wereld over. In de afgelopen 20 jaar woonde ze in maar liefst zeven verschillende landen. Inmiddels studeren haar kinderen in Nederland en woont de 52-jarige zelf in Zuid-Afrika. Ze is de trotste eigenaresse van vier luxe safaritenten midden in het Krugerpark. Daarnaast runt ze sinds kort een nabijgelegen villa. Ondanks haar drukke leven en de gezelligheid om haar heen voelt ze zich vaak alleen. Ze is dan ook toe aan een leuke en stoere man in haar leven. Een maatje die dit avontuur samen met haar wil aangaan.

BB Vol Liefde 2024 Mirjam
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Robert Jan (57 jaar) – Schotland

We vertrekken naar Schotland, want daar woont Robert Jan. Hij is vader van drie kinderen. Zijn jongste zoon van 11 jaar heeft hem opgegeven voor dit liefdesavontuur. De 57-jarige raakte betoverd door het land en is afgelopen zomer hier komen wonen. Midden in de Schotse hooglanden heeft hij een oude jachtlodge. Naast zijn B&B organiseert hij reizen voor groepen die de echte Schotse ervaring willen meemaken. Hij neemt ze mee op tripts om te golfen, vissen, wandelen en jagen. Daarnaast organiseert hij chique diners, whisky proeverijen en kunnen de doedelzak optredens niet ontbreken. Hij valt op vrouwen met energie en die positief in het leven staan.

BB Vol Liefde 2024 Robert Jan
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

Thijz (65 jaar) – Frankrijk

We sluiten af in Frankrijk, want daar woont Thijz. In het Franse Saint-Geniez-ô-Merle runt hij een camping met achttien plaatsen. Gasten kunnen hun eigen tent meenemen of slapen in een safaritent. Zelf woont hij niet op de camping, maar in de nabijgelegen watermolen. Naast zijn camping is de 65-jarige kunstenaar en uitvinder. Thijz mist een leuke vrouw in zijn leven. Na een drukke dag op de camping komt hij nu namelijk alleen thuis. Hij zoekt een leuke en creatieve dame die het ziet zitten om samen de camping te runnen. Iemand die met beide benen op de grond staat, maar ook openstaat voor een alternatieve levenswijze.

BB Vol Liefde 2024 Thijz
Programma: ‘B&B Vol Liefde’ (2021) | Beeld: RTL

‘B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?’ op donderdag 11 juli 2024

Voor wie niet kan wachten op 15 juli 2024 hebben we nieuws. Op donderdag 11 juli 2024 wordt namelijk het nieuwe seizoen afgetrapt met een terugblik op kandidaten uit vorige seizoenen. In B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? gaat presentator Art Rooijakkers langs bij verschillende oud-deelnemers. Hoe is het nu met Joy en Dani? En hoe vergaat het Debbie en Paul in Spanje? Een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde.


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.