Komt er een seizoen 2 van ‘B&B Bankzitters’ op Amazon Prime Video?

In 2024 verscheen de spiksplinternieuwe serie B&B Bankzitters op Amazon Prime Video. In de nieuwe serie krijgen de Bankzitters de sleutel van een gigantische B&B. Na het zien van de afleveringen ben je vast benieuwd of er nog meer komt. Maar komt er eigenlijk een seizoen 2 van B&B Bankzitters? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een seizoen 2 van ‘B&B Bankzitters’ op Amazon Prime Video?

In 2015 werd het YouTube-kanaal van de Bankzitters opgericht. De video’s van Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie zijn razend populair. Na de eerder verschenen serie Van A Naar Onbekend in 2023, krijgen de mannen dit jaar een nieuwe serie. In B&B Bankzitters ontvangen de heren de sleutel van een reusachtige B&B. Ieder van hen organiseert een dag waarop ze allerlei activiteiten gaan ondernemen. De serie ging op donderdag 18 april in première, waarna er wekelijks een nieuwe aflevering online verschijnt. Maar komt er eigenlijk een tweede seizoen?

Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. Prime Video heeft de serie nog niet verlengd, maar ook nog niet gecanceld. Dat betekent dat alle opties nog open liggen. We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Wanneer komt ‘B&B Bankzitters’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

We weten op dit moment nog niet óf er een tweede seizoen van B&B Bankzitters komt. Ook de eventuele releasedatum kunnen we daarom nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Verhaal en trailer van de serie

De Bankzitters krijgen een week lang de sleutel van een prachtige B&B. Ze organiseren hier ieder hun eigen dag waarop ze bepalen wat ze met z’n vijven gaan ondernemen en beleven zo dé week van hun leven!


Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.