Deze maand verschijnt nieuwe serie ‘B&B Bankzitters’ op Amazon Prime Video

Fans van de Bankzitters opgelet, want de mannen krijgen dit voorjaar een nieuwe serie op Amazon Prime Video. In de nieuwe serie krijgen Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie de sleutel van een prachtige B&B. Ieder van hen organiseert een dag waarop ze zelf mogen bepalen wat ze gaan doen. Goed nieuws, want de serie verschijnt sneller online dan je denkt.

Bankzitters zetten B&B op stelten

In 2015 werd het YouTube-kanaal van de Bankzitters opgericht. De video’s van Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie zijn razend populair. Na de eerder verschenen serie Van A Naar Onbekend in 2023, krijgen de mannen dit jaar een nieuwe serie. In B&B Bankzitters ontvangen de heren de sleutel van een reusachtige B&B. Ieder van hen organiseert een dag waarop ze allerlei activiteiten gaan ondernemen. Je begrijpt dat dit voor hilarische taferelen zorgt. De trailer hieronder belooft een onvergetelijke week.

‘B&B Bankzitters’ vanaf 18 april te zien op Amazon Prime Video

B&B Bankzitters is sinds donderdag 18 april exclusief te zien op Amazon Prime Video. Uiteraard was dit niet de enige nieuwe titel die we in april konden (en nog kunnen) verwachten op de streamingdienst. Zo verscheen op 11 april de serie Fallout en zien we op 25 april de Nederlandse film Scotoe in onze eigen thuisbioscoop.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Meer informatie over de serie

De Bankzitters krijgen een week lang de sleutel van een prachtige B&B. Ze organiseren hier ieder hun eigen dag waarop ze bepalen wat ze met z’n vijven gaan ondernemen en beleven zo dé week van hun leven!

TitelB&B Bankzitters
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.