Real Madrid – Bayern München: live kijken op tv en online | 8 mei 2024 | Champions League

In het hoogste Europese bekertoernooi—de Champions League—zijn er inmiddels nog maar vier van de allerbeste ploegen overgebleven voor de halve finale. Daardoor staan er weer wat mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Real Madrid – Bayern München kunt kijken? De partij, met een razend spannende cumulatieve beginstand van 2-2, wordt gespeeld op woensdag 8 mei 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg uit Spanje: het Estadio Santiago Bernabéu. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Real Madrid – Bayern München online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 8 mei 2024 om 21:00 uur Nederlandse tijd

De laatste paar wedstrijden van de Europese Champions League liggen inmiddels alweer in het verschiet en dus is het tijd voor de heenwedstrijd van de halve finale. Dit seizoen worden de uitzendingen van het miljoenenbal wederom door Ziggo Sport verzorgd. Ook de match tussen het team uit Madrid (Spanje) en de tegenstanders uit München (Duitsland) wordt woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het hoofdkanaal, zo blijkt uit de programmagids. Je kunt de wedstrijd via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Real Madrid – Bayern München bij NLZIET. Een selectie van matches uit de Champions League wordt ook via openbare kanalen uitgezonden en daar valt ook deze partij onder. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Real Madrid – Bayern München bij Ziggo Sport (Select). Via dit kanaal wordt deze wedstrijd van de Champions League in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar de UCL is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar Europees voetbal is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Champions League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen als ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Opstellingen van Real Madrid en Bayern München tijdens deze wedstrijd in de Champions League 2024

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze halve finale van de Champions League 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Real Madrid vs. FC Bayern Munich staat woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

⚪️ Opstelling Real Madrid: nog niet bekend

⚫️ Opstelling Bayern München: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Real Madrid vs. Bayern München

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Real Madrid Bayern München 8 mei 2024 Champions League’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Champions League in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De Champions League is dit jaar weer in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.