Bayern München – Manchester City: live kijken op tv en online | 26 juli 2023 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van Europese topteams zich alweer verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen. Benieuwd wanneer en waar je Bayern München – Manchester City kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op woensdag 26 juli 2023 om 12:30 uur Nederlandse op grondgebied dat niet tot een van de beide ploegen toebehoort. Ze spelen namelijk in het verre oosten van de wereld: in het Japan National Stadium (Tokio). Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Bayern München – Manchester City online kijken: live stream op woensdag 26 juli 2023 om 12:30 uur

Over slechts een paar weken zullen zowel de Eredivisie als andere competities in Europa weer beginnen. Maar voordat de ploegen hieraan kunnen starten, staat er eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma. De uitzendingen van de volledige reeks vriendschappelijke wedstrijden van Ajax in voorbereiding op het nieuwe seizoen is ditmaal aangekocht door Ziggo Sport, net als een aantal andere oefenmatches van wereldniveau. De match tussen het team uit onze Duitsland en de tegenstanders uit Engeland wordt woensdag om 12:30 uur dan ook op tv uitgezonden via hoofdkanaal Ziggo Sport en bij andere providers aanvullend via Ziggo Sport Select. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Bayern München – Manchester City bij Ziggo Sport. Bij het hoofdkanaal van deze aanbieder wordt de vriendschappelijke wedstrijden in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar als Select via andere providers als KPNT-Mobile en Canal Digitaal.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn deze oefenwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van deze competitie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
MATCHDAY LIVE | BAYERN MUNICH v MAN CITY | ASIA TOUR 2023 ⚽️

Opstellingen van Bayern Munich en Man City tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd op wereldniveau. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Bayern München vs. Manchester City staat woensdag om 12:30 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we hoorden iets meer dan een uur ervoor wie de (onderstaande) basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Bayern München: Sommer, Upamecano, Pavard, Kimmich, Gnabry, Sané, Coman, Davies, Laimer, Mazraoui, Musiala

🔵 Opstelling Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Ake, Lewis, Kovacic, Bernardo, McAtee, Grealish, Alvarez

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Bayern vs. City

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Bayern München Manchester City oefenwedstrijd woensdag 26 juli 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle voetbalwedstrijden op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.


  • Hoe laat is de oefenwedstrijd Bayern München – Manchester City vandaag (woensdag 26 juli 2023)?

    De aftrap van deze vriendschappelijke partij is in de middag om 12:30 uur Nederlandse tijd in het Japan National Stadium in Tokyo.

  • Via welke zender op tv wordt Bayern vs. Man City vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender Ziggo Sport (Select). Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.