Live stream: Bayern München – Freiburg | 16 oktober 2022 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is de volgende speelronde aangebroken en het belooft een spectaculair weekend te worden. De volledige top 4 van de competitie strijdt namelijk tegen elkaar, waaronder ook de twee rode en gele grootmachten vallen. Een van de partijen die op het programma staat is Bayern München – Freiburg. Op zondag 16 oktober 2022, om 19:30 uur Nederlandse tijd, is de aftrap in de Allianz Arena. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Bayern München – Freiburg online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 16 oktober 2022 om 19:30 uur

Recentelijk is het nieuwe seizoen van de Bundesliga begonnen en momenteel zitten we in speelronde 10 van het jaar. De uitzending wordt sinds 2022 door Viaplay verzorgd, omdat deze streamingdienst de rechten voor de Duitse voetbalcompetitie begin dit jaar in de wacht heeft weten te slepen. In Nederland zal de wedstrijd dus enkel en alleen bij dit video on demand-platform te streamen zijn. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van welke video on demand-platforms de voetbalwedstrijd de partij tussen FC Bayern München en SC Freiburg vertonen op zondag 16 oktober 2022 om 19:30 uur Nederlandse tijd.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Bayern München – Freiburg bij Viaplay. Hier worden dit jaar alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
🔀 NLZIETJe volgt hier niet de Bundesliga, maar sommige Champions League-wedstrijden van Bayern München zijn er wel te zien. 👉 Ga direct naar de Champions League bij NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Op tv naar FC Bayern München vs. SC Freiburg kijken

Wanneer voetbalwedstrijden op televisie worden uitgezonden, is het in sommige gevallen mogelijk om bij NLZIET de wedstrijd via online tv te kijken. Viaplay is echter enkel een streamingdienst en heeft geen eigen kanaal op de televisie. Hierdoor is er geen lineaire tv-uitzending, maar je kunt wel Viaplay op tv kijken door bijvoorbeeld met een Chromecast of via Apple TV de uitzending op het grote scherm te vertonen. In het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag vind je precies welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

SC Freiburg - FC Bayern München 1-4 | Highlights | Matchday 28 – Bundesliga 2021/22

Alle wedstrijden van de Bundesliga in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De Bundesliga is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Engelse Premier League. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


  • Hoe laat is de wedstrijd Bayern München – Freiburg vandaag (zondag 16 oktober 2022)?

    De aftrap van deze partij in de Bundesliga is in de middag om 19:30 uur in de Allianz Arena.

  • Via welke zender van op tv wordt Bayern München – Freiburg vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door de streamingdienst Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.