Bayer Leverkusen – Mainz 05: live kijken op tv en online | 23 februari 2024 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is speelronde 23 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Bayer04 Leverkusen – Mainz 05 kunt kijken? De partij wordt gespeeld op vrijdag 23 februari 2024 om 20:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Leverkusen: de BayArena. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Bayer 04 Leverkusen – Mainz online kijken: live stream van de wedstrijd op vrijdag 23 februari 2024 om 20:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 23 van de Duitse Bundesliga. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Leverkusen en de tegenstanders uit Mainz wordt vrijdag om 20:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van deze competitie uit Duitsland per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Bayer Leverkusen – Mainz 05 bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 20% korting op een jaarabonnement.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Deze competitie uit Duitsland is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Bayer Leverkusen en Mainz 05 tijdens deze wedstrijd in de Bundesliga

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Bundesliga. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Bayer Leverkusen vs. 1. FSV Mainz 05 staat vrijdag om 20:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Bayer Leverkusen: nog niet bekend

⚪️ Opstelling Mainz 05: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Bayer Leverkusen vs. Mainz 05

Heb je de partij afgelopen vrijdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Bayer Leverkusen – Mainz 05 terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken. Dit geldt ook onder andere voor de Premier League en Bundesliga.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Bayer Leverkusen Mainz 05 Bundesliga 23 februari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.