Live stream: Bayer 04 Leverkusen – Bayern München | 19 maart 2023 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is speelronde 25 aangebroken met onder andere de partij Bayer Leverkusen – Bayern München op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 19 maart 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Leverkusen: de BayArena. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 19 maart 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 25 van de Duitse Bundesliga. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Leverkusen en de tegenstanders uit München wordt zondag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Bayer Leverkusen – Bayern München bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

PK mit Xabi Alonso vor Bayer 04 Leverkusen 🆚 FC Bayern München | Bundesliga | 25. Spieltag

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Bayer Leverkusen vs. Bayern München

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Bayer Leverkusen – Bayern München terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Bayer Leverkusen Bayern München’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Bundesliga in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Bundesliga is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League, kijk je op ESPN onder andere naar de Nederlandse Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Engelse Premier League.


  • Hoe laat is de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Bayern München vandaag (zondag 19 maart 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Bundesliga is in de middag om 17:30 uur in de BayArena in Leverkusen.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Leverkusen vs. Bayern vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden door Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.