O nee! ‘De Bauers – 20 jaar later’ krijgt geen tweede seizoen

Na 20 jaar keerde de Bauers op donderdag 4 april 2024 terug met een nieuwe realityserie. In het nieuwe programma volgen we wederom het leven van de Bauers. In 20 jaar is er namelijk ontzettend veel veranderd. Iedere week was het genieten geblazen. De nieuwe serie was dan ook een groot succes. Helaas kunnen we niet op nieuwe afleveringen rekenen, want het gezin heeft bekendgemaakt dat er voorlopig geen tweede seizoen komt.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

De Bauers na 20 jaar terug op tv

In 2003 volgden we voor het eerst de familie Bauer. Ruim 20 jaar later geeft het gezin opnieuw een inkijk in hun leven. In De Bauers – 20 jaar later is de camera opnieuw op de familie gericht. Je kunt je voorstellen dat de tijd niet heeft stil gestaan, want de familie bestaat inmiddels uit vier jong-volwassen zonen. Stuk voor stuk zijn ze hard bezig met het opbouwen van hun eigen leven.

Hoewel het gezin veel hoogtepunten en geluk kent, heeft de familie de afgelopen jaren ook veel verdriet meegemaakt. Acht jaar geleden overleed de vader van Frans. Mariska werd twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct en leeft nog dagelijks met de gevolgen. De optimistische volkszanger neemt dan ook niks voor lief en realiseert zich maar al te goed hoe belangrijk het is om je dromen en doelen achterna te gaan.

Geen tweede seizoen in de maak

De eerste aflevering van De Bauers – 20 jaar later verscheen op donderdag 4 april 2024 om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering kon direct op een hoop positieve reacties rekenen. Heel tv-kijkend Nederland sloot het gezin Bauer in hun harten. Na acht weken was het helaas tijd om afscheid te nemen van de realityserie. Het seizoen kon rekenen op hoge kijkcijfers, waardoor een tweede seizoen bijna niet kon uitblijven.

Helaas hebben Frans Bauer en zoon Christiaan bekendgemaakt dat er geen tweede seizoen zit aan te komen. Dit vertelden de mannen tijdens de uitzending op Radio 538. De volkszanger heeft enorm genoten van de opnames en kijkt er met veel plezier op terug. Het is dan ook een goed moment om het hierbij te laten. Wel grapte Christiaan nog dat we misschien over 20 jaar nog een keer van de Bauers kunnen genieten.

Meer informatie over de serie

Hoe gaat het er nu, 20 jaar later, aan toe? Nu de vier jongens inmiddels jong-volwassen zijn en Frans als zanger alles heeft bereikt waar hij van droomde? In De Bauers – 20 jaar later is het wel en wee van de familie te zien in hun nieuwe vorm.

TitelDe Bauers – 20 jaar later
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: AVROTROS

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.