Waar kun je de serie ‘Battlestar Galactica’ (2004-2009) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Battlestar Galactica’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2004 met een IMDb-score van 8.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Battlestar Galactica’ uit 2004 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Battlestar Galactica is een titel uit het jaar 2004 in het genre ‘Avontuur’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.7, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Battlestar Galactica bij SkyShowtime. Via deze streamingdienst kijk je alle vier de beschikbare seizoenen van de serie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Battlestar Galactica kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Battlestar Galactica.

Gratis online kijken naar Battlestar Galactica

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Battlestar Galactica bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, niet op CineMember, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Op zoek naar een planeet genaamd de aarde, moet de laatste burgervloot van de mensheid de dodelijke robot Cylons verslaan.

TitelBattlestar Galactica
Jaar2004
SoortSerie
CategorieAvontuur
IMDb-cijferGemiddeld 8.7 uit 10


Battlestar Galactica - Show Trailer | NBC Classics


 

Synopsis: SkyShowtime