Superheldenfilm ‘Batman Begins’ (2005) met Christian Bale is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de superheldenfilm Batman Begins uit 2005 geselecteerd, bomvol actie met de legendarische Christian Bale in de hoofdrol. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Batman Begins is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland, maar zal naar verwachting wel binnenkort op HBO Max verschijnen.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Batman Begins (2005) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de actiethriller The Ice Road met Liam Neeson nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 9 van 2022 is Batman Begins de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Christopher Nolan en heeft in de cast sterren als Christian Bale, Katie Holmes, Michael Caine en Cillian Murphy. Deze week is Batman Begins maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 7 maart 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Batman Begins’ (film, 2005)

Wanneer de ouders van Bruce Wayne voor zijn kinderogen vermoord worden, zint hij op wraak. Hij gaat in de leer bij ninja-leider Ra’s Al-Guhl. Wanneer hij terugkomt in Gotham City besluit hij kwaad te bestrijden als Batman.

TitelBatman Begins
SoortFilm
Jaar2005
TaalEngels
Duur2 uur en 14 minuten
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,3 uit 1.400.000 stemmen
RegisseurChristopher Nolan
CastChristian Bale, Katie Holmes, Michael Caine en Cillian Murphy

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Batman Begins uit 2005, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis