Waar kun je de serie ‘Based on a True Story’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Based on a True Story (2023) online kijken kunnen. In deze serie verdenkt een koppel hun buurman ervan een seriemoordenaar te zijn. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Based on a True Story’ (2023) online kijken?

De nieuwe serie Based on a True Story is sinds kort te zien in Nederland. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Based on a True Story bij Amazon Prime Video in Nederland. De acht afleveringen van de serie zijn hier sinds kort te bingen. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Based on a True Story helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de serie Based on a True Story jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Based on a True Story nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Based on a True Story’ (2023)

Als het getrouwde stel Ava (Kaley Cuoco) en Nathan (Chris Messina) tot de teleurstellende conclusie komt dat alles waar ze ooit van droomden nooit uit zal komen, bedenken ze een plan om te gaan samenwerken met hun charismatische loodgieter (Tom Bateman), die ze ervan verdenken een beruchte seriemoordenaar te zijn.

Streaming informatie over de serie

TitelBased on a True Story
Jaar2023
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
MakersJennifer Arnold, Alexander Buono, Francesca Gregorini, Anu Valia
CastKaley Cuoco, Chris Messina, Tom Bateman

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.