Goed nieuws: ‘Barbie’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Als er één film is waar je dit jaar niet omheen kon, dan is het Barbie wel. Margot Robbie als Barbie en Ryan Gosling als Ken, een verhaal vol girlpower en regie van de geprezen regisseur Greta Gerwig: het bleek een geweldige combinatie. De film trok dan ook letterlijk volle zalen, wist concurrent Oppenheimer te verslaan en is er dus echt eentje die je niet mag missen. Gelukkig hoeft dat ook niet: sinds vanmorgen kun je hem huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Barbie moet naar de echte wereld

Alles is perfect in Barbieland, vindt Barbie. Maar dan wordt ze ineens geplaagd door gedachtes over de dood. En dat niet alleen: ze blijkt ook last te hebben van cellulitis en platte voeten. Dat komt doordat het kind dat met haar speelt niet gelukkig is. Barbie zal naar de echte wereld moeten om dat recht te zetten.

Dit is het verhaal van Barbie, een film van de Oscargenomineerde filmmaker Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women). Deze komedie was een van de meest geanticipeerde films van 2023 en wordt dan ook massaal bekeken. Zo leverde de film in de eerste draaiweek wereldwijd 155 miljoen dollar op en bezorgde het de bioscopen, in combinatie met de populaire Christopher Nolan-biopic Oppenheimer, een van hun beste weekenden ooit op. Kijkers die de film al op het witte doek hebben gezien, zijn er overwegend positief over. Zo scoort de film op IMDb een prima 7,4 en wordt de film onder meer “hilarisch” en “inspirerend” genoemd.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ 88% van de critici en 83% van de kijkers vindt dit een echte aanrader
2️⃣ Geweldige rollen voor Margot Robbie en Ryan Gosling, die worden bijgestaan door een overvolle sterrencast
3️⃣ Wist grote concurrent Oppenheimer te verslaan in de box office

‘Barbie’ staat nu op Pathé Thuis

Pathé Thuis voegde Barbie op dinsdag 12 september toe als Premium-titel. Je kon hem huren of kopen vanaf €14,99. Sinds woensdag 22 november is hij ook te huur voor €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

🍿 Interesse in vergelijkbare films? ➝ Bekijk hier ons overzicht met 5 films over sterke vrouwen om te zien na Barbie.

Meer informatie over de film

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

TitelBarbie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurGreta Gerwig
CastMargot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.