Waar kun je de film ‘Barbie’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Barbie (2023) online kijken kunnen. In deze Oscargenomineerde film met Margot Robbie en Ryan Gosling volgen we de reis van Barbie en Ken naar de mensenwereld. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Barbie’ (2023) online kijken?

Barbie was in juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien en daar scoort de film mede door de Barbenheimer-hype en de vele regen het ene na het andere kijkcijferrecord. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Barbie bij Pathé Thuis. Hier is deze titel sinds 22 november te huren zonder abonnement. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✔️ HBO MaxDe hitfilm verscheen op 15 december online bij de streamingdienst. Deze titel is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio die onder dit bedrijf valt.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Barbie momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeJe kunt momenteel niet via SkyShowtime naar de film van Barbie kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Barbie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🟡 Staat of komt ‘Barbie’ op Pathé Thuis?

Ondanks dat Pathé Thuis deel uitmaakt van Pathé, betekent dat niet dat bioscoopfilms tegelijkertijd op Pathé Thuis te zien zijn. Pathé Thuis maakt namelijk eigen afspraken met filmstudio’s. Wel kun je bij Pathé Thuis vaak als allereerste een film thuis kijken die je in de bioscoop gemist hebt. Ook dit keer was PT weer razendsnel. De TVOD-dienst vereist geen abonnement en maakte het sinds dinsdag 12 september mogelijk om de film als PVOD-titel te huren. Per 22 november werd hij vervolgens ook als reguliere huurfilm aangeboden.

Ga nu naar Barbie bij Pathé Thuis 🍿

🟣 Staat of komt ‘Barbie’ op HBO Max?

Barbie werd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures en daarom wisten we al van tevoren dat we hem op de streamingdienst HBO Max zouden kunnen gaan kijken. Lange tijd was echter niet bekend wanneer de film daar zou verschijnen. Inmiddels is het kijkcijferkanon er echter te streamen, want hij verscheen er op vrijdag 15 december 2023 online in Nederland.

🔴 Staat of komt ‘Barbie’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat films over Barbie. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Barbie uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

Verhaal en trailer van ‘Barbie’ (2023)

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Streaming informatie over de film

TitelBarbie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurGreta Gerwig
CastMargot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.