Waar kun je de film ‘Barbie’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Barbie (2023) online kijken kunnen. In deze film met Margot Robbie en Ryan Gosling volgen we de reis van Barbie en Ken naar de mensenwereld. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Barbie’ (2023) online kijken?

Barbie is vanaf 19 juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 HBO MaxBarbie komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Barbie momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Barbie bij Pathé Thuis. Er zijn hier wel diverse tekenfilms over Barbie te vinden, maar de liveaction-versie is er helaas nog niet. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan het aanbod, alleen is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Barbie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Barbie’ (2023)

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Barbie | Teaser Trailer 2

Streaming informatie over de film

TitelBarbie
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurGreta Gerwig
CastMargot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Barbie’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Barbie. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Barbie’?

    De grootste rollen in de film Barbie worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling. 


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.