Staat of komt ‘Barbie’ (2023) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

Het is een van de best bezochte films van de afgelopen tijd en mensen raken er niet over uitgepraat. We hebben het natuurlijk over Barbie. Ben jij nou benieuwd naar de film en wil je hem binnenkort kunnen streamen? Dan wil je misschien wel weten: komt Barbie op Netflix? En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Barbie’ op Netflix?

In 2023 bracht Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women) de langverwachte live-actionfilm over Barbie en Ken in de bioscoop, met hoofdrollen voor Margot Robbie en Ryan Gosling. De film is een ontzettend succes en zorgde, in samenwerking met Oppenheimer, voor een van de beste bioscoopweekenden ooit. Maar kun je de film eigenlijk ook al bij de grootste streamingdienst vinden? Veel mensen vragen zich af of Barbie op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas weten we dat Netflix de uitzendrechten van de film op dit moment nog niet bemachtigd heeft. Het lijkt ook onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst gaat gebeuren, omdat de film een product is van Warner Bros. Pictures en zij hun films altijd het liefste uitbrengen op hun eigen video on demand-platform HBO Max. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en Barbie wel naar streaminggigant Netflix komt.

📺 Meer weten over de film? ➝ Lees hier ons artikel met alle informatie over Barbie (2023).

Waar kun je ‘Barbie’ online kijken?

Barbie is (voorlopig) dus niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Barbie bij Pathé Thuis. Hier is deze titel sinds 12 september als ‘Premium’-film te streamen, waarna je hem vanaf 22 november ook tegen verlaagd tarief kunt huren. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 HBO MaxBarbie komt op 15 december 2023 naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Barbie momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Barbie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

TitelBarbie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurGreta Gerwig
CastMargot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.