Kijkcijferkanon ‘Barbie’ staat nu eindelijk op HBO Max

“Hi Barbie!” De populairste film van het jaar is zonder twijfel de komedie Barbie. De titel met Margot Robbie als de iconische pop en Ryan Gosling als Ken wist week na week volle zalen te trekken. Maar als je meer van het streamen bent, wachtte je misschien wel tot je hem op HBO Max kon vinden. Gelukkig is het nu zover. De paarse streamingdienst heeft de hitfilm vandaag, op vrijdag 15 december 2023, online gezet in Nederland.

➝ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

‘Barbie’ is nu te streamen via HBO Max in Nederland

Barbie was een film waar je dit jaar niet omheen kon. De komedie ging op het witte doek de ‘Barbenheimer’-strijd aan met concurrent Oppenheimer, maar wist op het gebied van populariteit grandioos te vinden. Het is de best bezochte film van het jaar in Nederland en zelfs de meest succesvolle Warner Bros-film aller tijden. Grote kans dat je hem dus al in de bios gezien hebt. Maar als dat niet zo is (of als je hem graag nóg een keer wil zien) is streamen nu ook mogelijk.

HBO Max voegde de film op vrijdag 15 december toe aan het aanbod. Hiermee treden ze in de voetsporen van Pathé Thuis, waar de film eerder al te streamen was. Bij hen kun je hem echter alleen los kopen en huren.

Hier gaat ‘Barbie’ over

Het leven van Barbie is perfect. Maar dan wordt ze ineens geplaagd door gedachtes over de dood. En dat niet alleen: ze blijkt ook last te hebben van cellulitis en platte voeten. Dat komt doordat het kind dat met haar speelt niet gelukkig is. Barbie zal naar de echte wereld moeten om dat recht te zetten.

Barbie werd gemaakt door de Oscargenomineerde filmmaker Greta Gerwig, die je kunt kennen van geprezen titels als Lady Bird (2017) en Little Women (2019). Er is een enorme sterrencast opgetrommeld voor de komedie, met grote namen als Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Will Ferrell en Michael Cera. Kijkers die de film al op het witte doek hebben gezien, zijn er overwegend positief over. Zo scoort de film op IMDb een prima 7 en wordt hij onder meer “hilarisch” en “inspirerend” genoemd.

Meer informatie over de film

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

TitelBarbie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurGreta Gerwig
CastMargot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.