Waar kun je de film ‘Barbarian’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Barbarian (2022) online kijken kunnen. Dit wordt ook wel de engste horrorfilm van 2022 genoemd. Het gaat over een jonge vrouw die een huurwoning boekt, maar dan blijkt er al een vreemde man in het huis te verblijven. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Barbarian’ (2022) online kijken?

Barbarian was vanaf 3 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Barbarian bij Disney+ in Nederland. De film is gemaakt door 20th Century Studios, een filmstudio die verbonden is aan The Walt Disney Company. Daarom is hij op woensdag 21 december 2022 naar de streamingdienst gekomen, precies 48 dagen na de bioscooppremière.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek nu Barbarian bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak als eerste aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Barbarian niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Barbarian nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Barbarian’ (2022)

Een jonge vrouw boekt een huurwoning, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, ontdekt ze dat het huis dubbel is geboekt en een vreemde man er al verblijft. Tegen haar intuïtie in besluit ze de nacht door te brengen in het huis, maar ontdekt al snel dat er veel meer te vrezen is dan alleen een onverwachte huisgast.

Streaming informatie over de film

TitelBarbarian
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurZach Cregger
CastGeorgina Campbell, Bill Skarsgård, Matthew Patrick Davis, Justin Long, Richard Brake, Jaymes Butler, Kurt Braunohler

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.