Dit zijn alle Nederlandse films waarin actrice Barbara Sloesen speelt

Kijk je weleens naar een Nederlandse romcom? Dan is actrice Barbara Sloesen je vast en zeker opgevallen. Zo schitterde ze onlangs nog op het witte doek in het vervolg Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn uit 2023. Maar in welke films speelde de actrice nog meer de hoofdrol? We zetten alle Nederlandse films waarin Barbara Sloesen speelt voor je op een rij. Uiteraard laten we ook weten waar je deze kunt kijken.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

In deze Nederlandse films schittert Barbara Sloesen

Barbara Sloesen is niet meer weg te denken uit de Nederlandse filmwereld. De actrice studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Een jaar later was ze voor het eerst te zien in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar speelde ze tot en met 2017 de rol van Anna. Gedurende haar tijd bij de bekendste soapserie van Nederland speelde de actrice in verschillende Nederlandse romcoms.

Daarnaast verscheen ze in Flikken Maastricht en de serie Undercover. Ook deed ze mee aan de tv-programma’s De Verraders en De Slimste Mens. In het overzicht hieronder zie je haar imposante film-cv. Ook staat er bij iedere film vermeld waar je deze kunt streamen, zodat je direct kunt beginnen met kijken.

JaarFilmRolStreamingdienst
2015Mannenharten 2Maaike➡️ Ga direct naar ‘Mannenharten 2’ bij Amazon Prime Video.
2016RokjesdagMika➡️ Ga direct naar ‘Rokjesdag’ bij Pathé Thuis.
2016Onze JongensKatja➡️ Ga direct naar ‘Onze Jongens’ bij Pathé Thuis.
2018Zwaar Verliefd!Isa➡️ Ga direct naar ‘Zwaar Verliefd!’ bij Amazon Prime Video.
2019Verliefd op CubaTrijntje➡️ Ga direct naar ‘Verliefd op Cuba’ bij Pathé Thuis.
2020Alles Is Zoals Het Zou Moeten ZijnIris➡️ Ga direct naar ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’ bij Pathé Thuis.
2020Zwaar Verliefd! 2Isa➡️ Ga direct naar ‘Zwaar Verliefd! 2’ bij Amazon Prime Video.
2022Kwestie van GeduldMonica Killaars➡️ Ga direct naar ‘Kwestie van Geduld’ bij Pathé Thuis.
2023Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten ZijnIris➡️ Ga direct naar ‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’ bij Pathé Thuis.

‘Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn’ binnenkort ook op Netflix

De meest recente Nederlandse romcom waarin Barbara Sloesen schittert komt uit 2023. Dat jaar verscheen Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn in de bioscoop. Het vervolg op de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Hierin speelt de actrice de rol van personage Iris. Goed nieuws, want de Nederlandse film verschijnt binnenkort op Netflix. De streamingdienst heeft ongeveer een halfjaartje na de bioscooprelease de uitzendrechten te pakken gekregen, waardoor je donderdag 2 mei in je agenda kunt zetten. Vanaf die dag kun je hem als abonnee zonder aanvullende kosten streamen vanuit het aanbod van de streaminggigant.

Benieuwd naar alles wat er nog komen gaat? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over Barbara Sloesen

✍️ NaamBarbara Sloesen
🏠 Geboorteplaats🇳🇱 Oud-Beijerland (Nederland)
📅 Geboortedatum15 juli 1988
📍 WoonplaatsNederland
🗒 Leeftijd35*
📏 Lengte1,70 m
🇸🇮 Nationaliteit🇳🇱 Nederlands
👫 PartnerJoost Hofman
🎬 Meest recente filmAlles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn
📸 Instagram@barbarasloesen
* Op het moment van schrijven

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.