Waar kun je de film ‘The Banshees of Inisherin’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Banshees of Inisherin (2022) online kijken kunnen. Deze voor maar liefst negen Oscars genomineerde film volgt twee goede vrienden die in een moeilijke situatie belanden als een van de twee besluit de vriendschap te verbreken. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Banshees of Inisherin’ (2022) online kijken?

The Banshees of Inisherin is sinds 26 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar The Banshees of Inisherin bij Disney+. The Banshees of Inisherin is gemaakt door Searchlight Pictures, een filmstudio die onder The Walt Disney Company valt. Daarom kwam de film op zondag 12 maart naar de streamingdienst.
Pathé ThuisDeze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Ga meteen naar The Banshees of Inisherin bij Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Pathé Thuis.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Banshees of Inisherin nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Banshees of Inisherin’ (2022)

In The Banshees of Inisherin volgen we twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken. Op het eiland voor de Westkust van Ierland, waar de twee wonen, probeert een verwarde Padraic de vriendschap nieuw leven in te blazen met hulp van zijn zus Siobhan (Kerry Condon). Zij heeft haar eigen problemen met Dominic, de zoon van de lokale politieman. De gebeurtenissen escaleren volledig als Colm een drastisch ultimatum stelt om zijn voornemen tot het beëindigen van de vriendschap duidelijk te maken.

Streaming informatie over de film

TitelThe Banshees of Inisherin
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
IMDb7,8 uit 98.000 stemmen
RegisseurMartin McDonagh
CastColin Farrell, Brendan Gleeson, Barry Keoghan

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.