Waar kan ik de serie ‘Banshee’ (2013-2016) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Banshee (2013-2016) online kijken kunnen. Deze Amerikaanse actieserie draait om een veroordeelde meesterdief die zich voordoet als Lucas Hood, de nieuwe sheriff van Banshee. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Banshee’ (2013-2016) online kijken?

✔️ HBO MaxMomenteel stream je Banshee bij HBO Max. Hier bekijk je alle seizoenen van deze Amerikaanse serie.
⛔️ Amazon Prime VideoIn het aanbod van Amazon Prime Video is Banshee op het moment van schrijven niet te vinden.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet bekijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDe serie Banshee vind je op dit moment niet op Netflix.
⛔️ NLZIETDe serie is niet te streamen met een abonnement op NLZIET.
⛔️ ViaplayOp Viaplay kun je op dit moment niet naar Banshee kijken.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en beelden van de serie ‘Banshee’ (2013-2016)

In dit opwindende nieuwe actiedrama van Alan Ball, bedenker en producer van True Blood, volgen we de vreemde gebeurtenissen rond Lucas Hood (Antony Starr), een ex-gedetineerde die onwaarschijnlijk genoeg sheriff wordt van een plattelandsdorpje in Amish-gebied. Hij is er op zoek naar de vrouw die hij 15 jaar geleden uit het oog verloor, toen hij zichzelf aangaf bij de politie en haar liet ontsnappen na een juwelendiefstal.

Carrie Hopewell (Ivana Milicevic) leeft nu in Banshee onder een andere naam. Ze is getrouwd met de plaatselijke officier van justitie, heeft twee kinderen – een van hen zou wel eens van Lucas kunnen zijn – en probeert zo goed en zo kwaad als dat gaat onder de radar te blijven. De komst van Lucas zet haar wereld op stelten en wakkert de oude vlam weer aan. Tot overmaat van ramp gaat Banshee gebukt onder corruptie en de terreur van Kai Proctor (Ulrich Thomsen), een opperheer van de Amish, die op brutale wijze zijn fortuin maakt met drugs, gokken en omkoperij. Met de hul

Streaming informatie over de serie

TitelBanshee
Jaar2013-2016
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieCrime, Drama
IMDb8,4 uit 103.000 stemmen
MakersDavid Schickler, Jonathan Tropper
CastAntony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Matt Servitto, Hoon Lee

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.