Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Bankier van het Verzet uit 2018. De film behaalde tot dusver een 6.9 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Bankier van het Verzet op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Bankier van het Verzet uit 2018 online kijken?

Pathé Thuis: De film Bankier van het Verzet uit 2018 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Bankier van het Verzet op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film Bankier van het Verzet uit 2018 aan. Ga direct naar Bankier van het Verzet op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film Bankier van het Verzet uit 2018 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Bankier van het Verzet op Bol.com.

Netflix: De film Bankier van het Verzet uit 2018 is te bekijken op Netflix. Ga direct naar Bankier van het Verzet op Netflix.

Verhaal van Bankier van het Verzet (2018)

In het door de nazi’s bezette Amsterdam staan de bankiersbroers Walraven en Gijs van Hall voor de grootste uitdaging tot nu toe als ze besluiten het Nederlandse verzet te helpen financieren.

Informatie over de film

Titel: Bankier van het Verzet
Jaar: 2018
Categorie: Biografie, Drama, Oorlog
Regisseur: Joram Lürsen
Schrijvers: Marieke van der Pol, Thomas van der Ree
Cast: Jacob Derwig, Barry Atsma, Fockeline Ouwerkerk
IMDb: 6.9 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Bankier van het Verzet op deze website? Hier vind je alle informatie over Bankier van het Verzet op Streamwijzer.