Misdaadfilm ‘Bandit’ met Mel Gibson en Josh Duhamel is nu te zien

Een misdaadfilm met Josh Duhamel én Mel Gibson? Daarvoor moet je bij Bandit zijn. Deze film is gebaseerd op het leven van Gilbert Galvan Jr., de man die tot op de dag van vandaag het record houdt van meeste overvallen in de Canadese historie. Dit levert uiteraard een ontzettend spannende film op! Je bekijkt hem vanaf vandaag, donderdag 13 oktober, bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Bandit’ over?

Josh Duhamel mag de rol van de beroepscrimineel Gilbert Galvan voor zijn rekening nemen. Hij ontsnapt uit de gevangenis, maar omdat een vos zijn wilde haren natuurlijk niet verliest blijft hij actief in het criminele circuit. Zo weet hij in totaal wel 59 banken en juweliers te beroven. Als hij uiteindelijk in contact komt met Tommy (Mel Gibson), moet hij een van de grootste klussen van zijn leven uitvoeren… en dat terwijl hij ook uit de handen van de politie moet zien te blijven.

Naast de twee topacteurs spelen ook Elisha Cuthbert (The Girl Next Door) en Nestor Carbonell (The Dark Knight) een grote rol. Een absolute topcast dus. De film werd dan ook geprezen om zijn acteerwerk. Volgens critici speelt Josh Duhamel hierin zelfs zijn beste rol ooit. Dat belooft veel goeds!

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Josh Duhamel en Mel Gibson in de hoofdrollen
2️⃣ Audience Score op Rotten Tomatoes van 86% en geprezen door critici
3️⃣ Gebaseerd op een waargebeurd én bloedstollend spannend verhaal

‘Bandit’ is vanaf 13 oktober te zien bij Pathé Thuis

Vanaf vandaag, donderdag 13 oktober 2022, is Bandit vanuit huis te zien. De film heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen en verschijnt direct on demand bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Daar kun je hem vanaf nu huren vanaf €4,99 en kopen vanaf €9,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Verhaal en informatie van de film

Na zijn ontsnapping uit de gevangenis in Michigan, neemt de beroepscrimineel een nieuwe identiteit aan. Zo kan hij een recordaantal van 59 banken en juweliers beroven, met de politie op zijn hielen.

TitelBandit
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 1 minuut
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb6,3 uit 2.200 stemmen
RegisseurAllan Ungar
CastJosh Duhamel, Elisha Cuthbert, Mel Gibson, Nestor Carbonell

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.