Komt de serie Band of Brothers (2001) op Netflix?

Met een fenomenale 9.4 uit 10 uit 400.000 stemmen weet de legendarische serie Band of Brothers uit 2001 een derde positie in de IMDb Top 250 van series in te nemen. Enkel Planet Earth I & II wisten het beter te doen. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de serie Band of Brothers (2001) op Netflix?

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Staat de serie Band of Brothers uit 2001 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Ziggo Movies & Series XL: Deze serie is op het moment van schrijven exclusief in het pakket van deze streamingdienst te bekijken. Ga direct naar Band of Brothers op Ziggo Movies & Series XL.

Verhaal, details en trailer van Band of Brothers (2001)

Het waren gewone mannen, meegesleurd in het meest buitengewone conflict in de geschiedenis. Tom Hanks en Steven Spielberg presenteren het verhaal van Easy Company – een eliteteam van Amerikaanse parachutisten in de WWII.

Jaar: 2001
Soort: Serie
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: 10 afleveringen van ± 1 uur per stuk
Cast: Scott Grimes, Damian Lewis, Ron Livingston
Bestel (1): Bekijk direct bij Bol.com
Bestel (2): Bekijk direct bij Amazon.nl
Kijken: Bekijk direct bij Ziggo Movies & Series XL

Band of Brothers Trailer