Waar kun je de film ‘Baghead’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Baghead (2023) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe horrorfilm ontdekt Iris dat er een monsterlijk wezen leeft in de kelder van de bar die ze erft. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Baghead’ (2023) online kijken?

Baghead draait vanaf 21 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Baghead bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Baghead niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBaghead is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Baghead op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Baghead’ (2023)

Als de vervreemde vader van Iris op gruwelijke wijze overlijdt, erft zij zijn verwaarloosde bar in Berlijn. Maar deze erfenis komt tegen een prijs: een 400 jaar oud monsterlijk wezen genaamd “Baghead” leeft in de kelder, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien. Samen met haar vriendin Katie moet Iris zien af te komen van haar lot als bewaker van dit gruwelijke wezen.

Streaming informatie over de film

TitelBaghead
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurAlberto Corredor
CastJeremy Irvine, Freya Allan, Saffron Burrows, Peter Mullan

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.