Waar kan ik de serie Baghdad Central (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Baghdad Central online kijken kunnen. De grote ster van de aangrijpende serie is Waleed Zuaiter in de rol van politie-inspecteur Muhsin al-Khafaji. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Baghdad Central online kijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 18 augustus 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Baghdad Central bij Disney+.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal en trailer van Baghdad Central (serie, 1 seizoen)

Het is het jaar 2003 in de hoofdstad Baghdad in Irak. Nadat Saddam Hussein is gevallen, is de voormalige politie-inspecteur Muhsin al-Khafaji praktisch alles alles kwijtgeraakt wat hij had. Hij vecht om zichzelf en zijn zieke dochter Mrouj te beschermen, maar moet op zoek naar zijn oudste dochter Sawsan, waarvan hij vervreemd is geraakt, nadat zij vermist blijkt te zijn.

Streaming informatie over de serie

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Geschiedenis
Regisseur: Stephen Butchard
Cast: Waleed Zuaiter, July Namir, Bertie Carvel, Corey Stoll, Leem Lubany
Kijken: Bekijk direct op Disney+