Komt de serie Baghdad Central (2020) op Netflix?

Vanaf 18 augustus 2021 is de nieuwe serie Baghdad Central op de streamingdienst Disney+ te zien. De grote ster van de aangrijpende serie is Waleed Zuaiter in de rol van politie-inspecteur Muhsin al-Khafaji. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de serie Baghdad Central (2020) op Netflix?

Staat de serie Baghdad Central uit 2020 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 18 augustus 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Baghdad Central bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van Baghdad Central

Het is het jaar 2003 in de hoofdstad Baghdad in Irak. Nadat Saddam Hussein is gevallen, is de voormalige politie-inspecteur Muhsin al-Khafaji praktisch alles alles kwijtgeraakt wat hij had. Hij vecht om zichzelf en zijn zieke dochter Mrouj te beschermen, maar moet op zoek naar zijn oudste dochter Sawsan, waarvan hij vervreemd is geraakt, nadat zij vermist blijkt te zijn.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Geschiedenis
Regisseur: Stephen Butchard
Cast: Waleed Zuaiter, July Namir, Bertie Carvel, Corey Stoll, Leem Lubany
Kijken: Bekijk direct op Disney+