Indrukwekkende serie ‘Baghdad Central’ is vanaf woensdag 18 augustus te zien op Disney+

Op Disney+ verschijnt deze maand naast een aantal grote kijkcijferkanonnen ook een minder bekende serie die veel lovende reacties heeft ontvangen. Vanaf woensdag 18 augustus 2021 is namelijk het volledige seizoen van Baghdad Central, een aangrijpende serie die zich afspeelt in de Iraakse hoofdstad na de val van Saddam Hussein, te zien op Disney’s video on demand-platform.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Baghdad Central (serie, 1 seizoen) is vanaf 18 augustus 2021 te zien op Disney+

Onder de nieuwe films en series op Disney+ in augustus 2021 vallen heel wat grote films en series deze maand. Zo is bijvoorbeeld de romantische dramafilm Titanic (1997) onlangs op de streamingdienst verschenen, maar zijn ook seizoen 11-18 van Air Crash Investigation, de laatste afleveringen van seizoen 1 van Star Wars: The Bad Batch, seizoen 17 van Grey’s Anatomy en seizoen 11 van The Walking Dead absolute kijktips. Daarnaast verschijnt op woensdag 18 augustus dus ook Baghdad Central op het video on demand-platform.

Aangrijpende serie

De serie draait absoluut niet om een licht en gemakkelijk onderwerp, dus bereid je voor op een aangrijpend thema. Hieronder kun je alvast verder lezen waar de serie over gaat, vind je meer details en kun je de trailer bekijken. De grote ster van de show is Waleed Zuaiter in de rol van politie-inspecteur Muhsin al-Khafaji.

Verhaal, details en trailer van Baghdad Central

Het is het jaar 2003 in de hoofdstad Baghdad in Irak. Nadat Saddam Hussein is gevallen, is de voormalige politie-inspecteur Muhsin al-Khafaji praktisch alles alles kwijtgeraakt wat hij had. Hij vecht om zichzelf en zijn zieke dochter Mrouj te beschermen, maar moet op zoek naar zijn oudste dochter Sawsan, waarvan hij vervreemd is geraakt, nadat zij vermist blijkt te zijn.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen
Categorie: Misdaad, Drama, Geschiedenis
Regisseur: Stephen Butchard
Cast: Waleed Zuaiter, July Namir, Bertie Carvel, Corey Stoll, Leem Lubany
Kijken: Bekijk direct op Disney+