Nieuwe misdaadserie van ‘Het Gouden Uur’-makers binnenkort te zien

Binnenkort kunnen fans van Nederlandse series terecht op Amazon Prime Video, want zij hebben gisteren een gloednieuwe Nederlandse Original aangekondigd. We kunnen in de toekomst naar Bad Standing kijken, waarin Elise Schaap de hoofdrol vertolkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe Nederlandse serie met Elise Schaap

De makers van Penoza en Het Gouden Uur zijn binnenkort terug met een nieuwe misdaadserie. Dat kondigde Amazon Prime Video gisteren aan. Het nieuwe project heet Bad Standing en draait om de leider van een beruchte motorbende. Hij heet Suga en heeft net een tijd achter slot en grendel gezeten. Als hij vrijkomt, stort hij zich direct op zijn criminele verplichtingen. Maar ook zijn familierelaties zijn in de tussentijd op zijn kop gezet.

De nieuwe serie heeft hoofdrollen voor Elise Schaap (die je natuurlijk kent uit Undercover) en Gijs Naber (Judas). De regie lag in handen van Diederik Rooijen en Michiel van Jaarsveld, die naast Penoza en Het Gouden Uur ook verantwoordelijk waren voor titels als Anoniem en Sphinx.

Wanneer verschijnt ‘Bad Standing’ op Amazon Prime Video?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer de nieuwe Nederlandse serie te zien zal zijn. Helaas hebben we op dit moment nog geen officiële releasedatum ontvangen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Meer nieuwe series op Prime Video

Overigens zijn er nog veel meer titels om naar uit te kijken. Amazon Prime Video kondigde gisteren namelijk aan dat ze hun hele Nederlandse aanbod gaan uitbreiden. Zo komen films als Buenas Chicas en Rokjesnacht ook naar de streamingdienst en weten we natuurlijk dat De Tatta’s: De Serie eraan zit te komen. Ook kondigde Prime Video aan dat er een tweede seizoen van Good Luck Guys en een derde seizoen van LOL: Last One Laughing in de maak zijn.

Daarnaast is Mocro Maffia-maker Achmed Akkabi bezig met een nieuwe serie. Het gaat over Nordin, de zoon van een welgestelde Nederlands-Marokkaanse familie die in een ander milieu terechtkomt. Tot slot is er een kersverse romcom aangekondigd over een brand tijdens een speeddate. De hoofdrollen zijn voor Bo Maerten en Juvat Westendorp. Genoeg om naar uit te kijken dus!


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.