Animatiefilm ‘The Bad Guys’ is nu te huur bij Pathé Thuis

DreamWorks Animation, de studio achter de populaire animatiefilms Shrek en How To Train Your Dragon, levert met The Bad Guys weer een heerlijke film voor jong en oud af. Volgens onze recensent is dit een echte aanrader, met een sterke stemcast, inventieve animaties en een humoristisch verhaal. En vanaf vandaag, woensdag 10 augustus, is deze film bij Pathé Thuis te huren vanaf €4,99.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘The Bad Guys’ is een animatiefilm voor jong en oud

In The Bad Guys draait het om een vijfkoppige groep meestercriminelen: de charmante zakkenroller Mr. Wolf, de doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, de koelbloedige meestervermommer Mr. Shark, de lichtgeraakte krachtpatser Mr. Piranha en de ervaren hacker Ms. Tarantula. Van oudsher zijn zij natuurlijk de slechteriken in ieder verhaal en ook nu is dat weer zo, tot ze na een mislukte kraak uit de handen van de politie moeten zien te blijven door goedaardig te worden.

In de Engelse versie van de film hoor je de stemmen van Sam Rockwell, Marc Maron, Akwafina, Craig Robinson en Anthony Ramos en in de Nederlandse versie luister je naar Gijs Naber, Frank Lammers (Undercover), Rayen Panday, Jody Bernal en Denise Aznam. Lees ook vooral even onze recensie, want wij waren erg enthousiast over deze film.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Inventieve, kleurrijke animaties die doen denken aan een levend stripboek
2️⃣ Vlotte humor, explosieve actiescènes én een mooie boodschap
3️⃣ Sterke personages die ingesproken zijn door een topcast

‘The Bad Guys’ is vanaf 10 augustus te huur bij Pathé Thuis

Het was al eerder mogelijk om The Bad Guys bij Pathé Thuis te kopen voor een prijs vanaf €11,99, maar vanaf 10 augustus 2022 is de film ook voor een lagere prijs te huren, vanaf €4,99. Kies je ervoor om de film te kopen, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de animatiefilm vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

In deze nieuwe actiekomedie van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Academy Award®-winnaar Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron, GLOW), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine-franchise), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina, Crazy Rich Asians), alias “Webs”.

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr. Wolf de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden.

TitelThe Bad Guys
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalEngels, Nederlands
CategorieAnimatie, Komedie
IMDb6,8 uit 30.000 stemmen
RegisseurPierre Perifel
CastSam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos, Craig Robinson, Marc Maron, Zazie Beetz, Lilly Singh, Alex Borstein, Richard Ayoade

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.