Waar kan ik de film Bad Education (2019) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Bad Education uit 2019. De film behaalde tot dusver een 7.2 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Bad Education uit 2019 online kijken?

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Ziggo Movies & Series: Bij Ziggo Movies & Series kun je deze titel zien. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken. Ga direct naar de film op Ziggo Movies & Series.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Bad Education (2019)

De geliefde hoofdinspecteur van het New Yorkse Roslyn-schooldistrict en zijn personeel, vrienden en familieleden worden de hoofdverdachten in de ontvouwing van het grootste verduisteringsschandaal van de openbare school in de Amerikaanse geschiedenis.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2019
Categorie: Biografie, Komedie, Misdaad
Regisseur: Cory Finley
Schrijvers: Mike Makowsky, Robert Kolker
Cast: Hugh Jackman, Ray Romano, Welker White
IMDb: 7.2 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.