Waar kun je de film ‘Bad Boys: Ride or Die’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bad Boys: Ride or Die (2024) online kijken kunnen. In dit nieuwe deel zijn Miami’s beste agenten zelf op de vlucht. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Bad Boys: Ride or Die’ (2024) online kijken?

Bad Boys: Ride or Die is sinds 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Bad Boys: Ride or Die bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook andere Bad Boys-films kijk je hier op Pathé Thuis.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Bad Boys: Ride or Die niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBad Boys: Ride or Die is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bad Boys: Ride or Die’ (2024)

Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Streaming informatie over de film

TitelBad Boys: Ride or Die
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurAdil El Arbi, Bilall Fallah
CastWill Smith, Martin Lawrence, Rhea Seehorn, Tasha Smith, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Ioan Gruffudd

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.