Waar kun je de film ‘Back on the Strip’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Back on the Strip (2023) online kijken kunnen. In deze komedie met Kevin Hart probeert de mannelijke strippersgroep ‘The Chocolate Chips’ het opnieuw te maken. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Back on the Strip’ (2023) online kijken?

Back on the Strip is sinds 17 augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Back on the Strip bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Back on the Strip niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBack on the Strip is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Back on the Strip’ (2023)

Nadat hij gedumpt werd door de vrouw van zijn dromen, verhuist Merlin (Spence Moore II) naar Las Vegas. Onverwacht wordt hij daar aangenomen bij de mannelijke strippersgroep ‘The Chocolate Chips’. Al snel blijkt dat de groep onder leiding van Luther ‘Mr Big’ (Wesley Snipes) ooit een grote hit was, maar dat die tijd al een stukje achter ze ligt. Om het hotel waar ze vroeger werkten te redden, gaan de Chips – die in alle opzichten behoorlijk uit vorm zijn – opnieuw in training. Ondertussen proberen ze hun nieuwe frontman Merlin te helpen om zijn ex vriendin terug te winnen.

BACK ON THE STRIP Trailer 4K (2023) | Wesley Snipes, Tiffany Haddish | Comedy

Streaming informatie over de film

TitelBack on the Strip
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurChris Spencer
CastWesley Snipes, Spence Moore II, Raigan Harris, Tiffany Haddish, Kevin Hart, JB Smoove, Gary Owen, Bill Bellamy, Faizon Love

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.