‘De Bachelorette’ met Sylvia Geersen gaat vandaag van start op Videoland

Je favoriete guilty pleasure is terug! Na Gaby Blaaser is het de beurt aan model en influencer Sylvia Geersen, die in een gloednieuw seizoen van De Bachelorette op zoek gaat naar haar grote liefde. Maar lukt het haar om na haar tumultueuze liefdesverleden eindelijk de ware te vinden? Vanaf vandaag komen we daar eindelijk achter, want het datingprogramma is terug op Videoland. Daar zijn de eerste twee afleveringen nú te zien.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Model Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in ‘De Bachelorette’

We kunnen weer gaan genieten van ongemakkelijke dates, spannende rozenceremonies en hopelijk een vleugje liefde, want vanaf vandaag is De Bachelorette terug. Het Rotterdamse model Sylvia Geersen hoopt de ware liefde te vinden en heeft de keuze uit zeventien heren. Wordt dit voor haar nu eindelijk een schot in de roos?

In de trailer horen we haar zeggen dat “het zeker zou kunnen dat hij er gewoon bij zit”, dus dat belooft veel goeds! Het programma speelt zich deze keer af in Zuid-Afrika. De presentatie ligt in de handen van Monica Geuze. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

De Bachelorette | Trailer | Vanaf 2 februari

Eerste twee afleveringen vanaf vandaag te zien op Videoland

Videoland heeft op donderdag 2 februari de eerste twee afleveringen van het datingprogramma aan haar aanbod toegevoegd. Het exacte aantal afleveringen is nog niet bekendgemaakt door de streamingdienst, maar wij verwachten dat het er twaalf of dertien zullen zijn. De twee seizoenen van De Bachelor telden namelijk elk dertien episodes, terwijl het eerste seizoen van De Bachelorette met één aflevering minder nét iets korter van duur was. Het uitzendschema komt er naar verwachting dus zo uit te zien:

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag2 februari 2023
2Donderdag2 februari 2023
3Donderdag9 februari 2023
4Donderdag16 februari 2023
5Donderdag23 februari 2023
6Donderdag2 maart 2023
7Donderdag9 maart 2023
8Donderdag16 maart 2023
9Donderdag23 maart 2023
10Donderdag30 maart 2023
11Donderdag6 april 2023
12Donderdag13 april 2023
13Donderdag20 april 2023

Meer informatie over de serie

Model en influencer Sylvia Geersen gaat opzoek naar ware liefde. Sylvia is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde die ze hoopt te vinden via het succesvolle datingsprogramma. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de iconische ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van Sylvia?

TitelDe Bachelorette
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieDatingprogramma
PresentatorMonica Geuze
DeelnemerSylvia Geersen

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.