De Bachelorette seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Wat een finale van het eerste seizoen van Videoland’s gloednieuwe serie The Bachelorette! Heel Nederland was in juli 2020 aan de buis gekluisterd om te zien hoe Joey er met de laatste roos van Gaby Blaaser vandoor ging en hoe Niek met lege handen achter bleef. Nu zijn fans benieuwd naar de komst van een vervolgdeel van de serie. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van De Bachelorette seizoen 2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van De Bachelorette over?

Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Kijk nu elke week een nieuwe aflevering!

Titel: De Bachelorette
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Reality, Romantiek
Cast: Gaby Blaaser, Rick Brandsteder
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Meer over De Bachelorette op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt De Bachelorette seizoen 2 op Videoland?

Er gaan vele geruchten over de komst van een tweede deel van de populaire serie De Bachelorette naar Videoland. Na een veelbekeken seizoen met Gaby Blaaser is de vraag wie er kan tippen aan de kijkcijfers. Zou het misschien Amanda Balk zijn, bekend van de Gouden Kooi?

Zij is gescheiden van de zakenman Stavros T., die is aangehouden wegens het eigendom van meerdere hennepkwekerijen, en is daarom nu vrijgezel. Zelf geeft ze aan klaar te zijn voor een relatie en antwoordt ze op de vraag van een fan of ze mee zou willen doen aan De Bachelorette voor een volgend seizoen: “Zouden jullie dat leuk vinden?”

Wanneer komt De Bachelorette seizoen 2 op Videoland?

Er is door Videoland momenteel nog niets bevestigd over de mogelijke komst van een tweede seizoen van De Bachelorette, maar de sterke populariteit van de serie duidt erop dat dit wel waarschijnlijk is. Mogelijk kunnen we dit nieuwe deel verwachten rond eind 2020 of begin 2021, maar dat is nog niet officieel door de streamingdienst bekendgemaakt. Zodra we hier meer over weten is, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met De Bachelorette vind je hier 🍿

Komt er een De Bachelorette seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van seizoen 2 nog niet zeker is, weten we ook nog niets over deel 3. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van De Bachelorette seizoen 2?

Er is nog geen trailer van een mogelijk tweede seizoen, maar natuurlijk al wel van het tweede!

Trailer: De bachelorette met Gaby Blaaser (Videoland)
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.