‘Babylon’ met Margot Robbie en Brad Pitt is nu al te streamen

Wat krijg je als je een sterrencast met onder meer Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva combineert met een groots verhaal over het Hollywood van de jaren 20? Dan krijg je het spektakelstuk dat Babylon heet. Deze hitfilm draait al een tijdje in de bioscoop, maar het is met meer dan drie uur speeltijd een behoorlijk lange zit en we snappen het dus ook best als je hem voor thuis bewaart. Gelukkig is de film nu eindelijk naar het kleine scherm gekomen. Bij Pathé Thuis is hij sinds donderdag 6 april te huur.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Topregisseur én geweldige cast in ‘Babylon’

Los Angeles, de jaren 20. In de tijd waarin de stomme films plaatsmaken voor films met gesproken tekst moeten een aantal sterren in Hollywood hun plek opnieuw veroveren. De belangrijkste verhaallijnen gaan om de Mexicaanse immigrant Manuel Torres (Diego Calva) die uitgroeit tot een succesvol man in de filmwereld, rijzende ster Nellie LaRoy (Margot Robbie) en Jack Conrad (Brad Pitt), een filmster uit de tijd van de stomme films die halsstarrig vast blijft houden aan zijn populariteit.

De film komt van Damien Chazelle, die ons eerder op La La Land trakteerde en hiermee een behoorlijke prijzenkast kon vullen. Ook was hij de man achter de topfilm Whiplash. Hij werkt in Babylon samen met een aantal geweldige acteurs, waaronder de Oscargenomineerde Margot Robbie (The Wolf of Wall Street), Brad Pitt (Fight Club), Tobey Maguire (Spider-Man), Jean Smart (Hacks) en Diego Calva (Narcos: Mexico).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Van Oscarwinnende regisseur Damien Chazelle
2️⃣ Een indrukwekkende topcast, met onder meer Brad Pitt en Margot Robbie
3️⃣ Ode aan de filmgeschiedenis en cinema

‘Babylon’ is nu te zien bij Pathé Thuis

Op donderdag 23 maart 2023 werd het mogelijk om Babylon te streamen via TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Vanaf dat moment kon je hem kopen (vanaf €13,99). Je hebt er ook voor kunnen kiezen om twee weekjes te wachten en de film vanaf donderdag 6 april voor een lagere prijs te huren, nu is hij namelijk te zien voor €4,99 (SD) of €5,99 (HD).

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

BABYLON | Official Trailer (2022 Movie) – Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Tobey Maguire

Meer informatie over de film

Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol, is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. Ook o.a. Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart spelen in deze film over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

TitelBabylon
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur en 8 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurDamien Chazelle
CastBrad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo, Max Minghella, Flea, Samara Weaving, Rory Scovel, Lukas Haas, Eric Roberts, Damon Gupton, P.J. Byrne

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.