Komt er een ‘Baby Reindeer’ seizoen 2 op Netflix?

Heel seriekijkend Nederland is in de ban van de nieuwe Netflix-serie Baby Reindeer. Een komiek wordt hierin jarenlang gestalkt en dit levert een intens en indringend verhaal op. Alle zeven afleveringen zijn nu te bingen. Veel mensen vragen zich echter af of er ook een Baby Reindeer seizoen 2 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op de Nederlandse Netflix?

Komt er een ‘Baby Reindeer’ seizoen 2?

Donny Dunn is komiek, maar overdag werkt hij in een bar. Als hij op een dag met een vrouw flirt, weet hij niet dat zij een bizarre obsessie ontwikkelt. Ze begint hem te stalken… en dat duurt uiteindelijk jaren. De serie is gemaakt door komiek Richard Gadd, die ook de hoofdrol vertolkt en eigenlijk zichzelf speelt. Baby Reindeer (het koosnaampje dat zij hem gaf) is namelijk gebaseerd op zijn eigen verhaal. Maar blijft het bij seizoen 1 of komt er meer?

Baby Reindeer werd door Netflix aangekondigd als een ‘limited series’. Miniseries houden meestal maar één seizoen, al is het wel een enkele keer voorgekomen dat er tóch meer afleveringen besteld werden. Op dit moment rekenen we echter dus niet op een seizoen 2. Zodra we meer officiële informatie krijgen van Netflix, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Baby Reindeer’ op Netflix Nederland?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Baby Reindeer seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.