Kijkers raken niet uitgepraat over bizarre serie ‘Baby Reindeer’: “Zo geschift”

Sinds kort kun je op Netflix terecht voor de nieuwe serie Baby Reindeer. Veel abonnees hebben hem in de afgelopen dagen opgezet en als we de reacties op social media mogen geloven is het een ontzettende aanrader. Maar het verhaal is wel bizar en verontrustend…

Hier gaat ‘Baby Reindeer’ over

In de splinternieuwe serie Baby Reindeer duiken we in het leven van komiek Donny Dunn. Om rond te komen werkt hij in een bar, waar hij op een dag Martha ontmoet. Wat begint als een onschuldige flirt, eindigt met een bizarre obsessie vanuit haar kant. Ze begint hem te stalken… en dat houdt uiteindelijk jarenlang aan.

De serie is gemaakt door komiek Richard Gadd, die ook de hoofdrol vertolkt en eigenlijk zichzelf speelt. Baby Reindeer (het koosnaampje dat zij hem gaf) is namelijk gebaseerd op zijn eigen verhaal. Alle afleveringen zijn nu te bingen op Netflix en kijkers doen het massaal.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de streamingdiensten? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Kijkers zijn enthousiast over de serie

De serie heeft een score op de Tomatometer van Rotten Tomatoes van maar liefst 100%, wat betekent dat alle critici hem goed vinden. Van de kijkers is 83% enthousiast. Ook op social media klinken veelbelovende reacties. Zo laten veel mensen weten dat de serie verslavend is en dat je hem zo gebinged hebt. Hieronder vind je een greep uit alle reacties.

Verhaal en trailer van ‘Baby Reindeer’

Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.