De maker van ‘Baby Reindeer’ komt binnenkort met nieuwe dramaserie

Je kon er dit jaar niet omheen: de schokkende dramaserie Baby Reindeer was een gigantisch succes. De Netflix-hit draaide om een man die gestalkt werd en was gebaseerd op het leven van Richard Gadd, die de hoofdrol vertolkte én achter de schermen de touwtjes in handen had. De filmmaker komt binnenkort met een nieuwe serie, Lions genaamd.

Dit moet je weten over ‘Lions’

Baby Reindeer was een gigantische hit en dus is het niet gek dat nóg een streamingdienst producent Richard Gadd (die ook meewerkte aan Sex Education) gestrikt heeft. Dit keer is het de beurt aan HBO Max. Zij komen binnenkort met de zesdelige dramaserie Lions.

Het verhaal draait om de Schotse ‘broers’ Niall en Ruben. In de jaren tachtig ontmoeten ze elkaar, in hun volwassen leven gaan ze met ruzie uit elkaar en als Niall gaat trouwen zien ze elkaar voor het eerst terug. In de tussentijd delen ze goede, slechte, verschrikkelijke, grappige en uitdagende momenten. Er staat één vraag centraal: wat betekent het om man te zijn?

Wanneer is ‘Lions’ te zien?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer de nieuwe serie te zien zal zijn. Helaas hebben we op dit moment nog geen officiële releasedatum ontvangen. We weten wel dat de opnames binnenkort starten in het Schotse Glasgow, maar wanneer de serie dan daadwerkelijk op HBO Max terechtkomt is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Meer informatie over ‘Baby Reindeer’

Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.

TitelBaby Reindeer
Jaar2024
SoortSerie
Duur7 afleveringen
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
CastRichard Gadd, Jessica Gunning, Nava Mau, Tom Goodman-Hill

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.