Bekijk de muzikale misdaadfilm ‘Baby Driver’ (2017) vanaf 9 oktober bij Film1

Een 7,6 uit bijna een half miljoen stemmen op IMDb, een legendarische trailer, absolute sterrencast en vooral heel veel spanning, actie en… muziek. Dat is Baby Driver, een muzikale misdaadfilm uit 2017 van Edgar Wright met onder andere Ansel Elgort, Kevin Spaces en Jamie Foxx. Vanaf 9 oktober 2021 zal de film te zien zijn bij Film1. Momenteel is hij niet te bekijken op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

Baby Driver (2017) is vanaf 9 oktober te zien bij Film1

Recentelijk is bekendgemaakt welke nieuwe films op Film1 in oktober 2021 zullen verschijnen. Zo weten we al dat onder andere het Nederlandse kijkcijferkanon Onze Jongens in Miami (2020) naar de streamingdienst zal komen, maar ook de dramafilm Our Friend (2019), de thriller Killerman (2019) met Liam Hemsworth en natuurlijk de muzikale misdaadfilm Baby Driver (2017).

Wil je actie en humor? Dan is Baby Driver de juiste keuze. Deze film uit 2017 van de bekende regisseur Edgar Wright (Shaun of the Dead, Ant-Man), is grappig, spannend en romantisch tegelijkertijd. Het plot draait om Baby, een jongeman die de vluchtauto bestuurt voor een groepje criminelen. Deze aandoenlijke hoofdpersoon heeft een permanente piep in zijn oor en luistert daarom 24/7 naar muziek. Het resultaat? Perfect gechoreografeerde vluchtscènes om van te smullen.

Legendarische trailer

Dit is trailers maken op het hoogste niveau. In de officiële “TeKillYah”-trailer van Baby Driver maak je alvast een beetje kennis met het mixconcept dat door de hele film heen gebruikt is: beeld en geluid zijn perfect op elkaar afgestemd. Kijken dus!

Verhaal en meer informatie van ‘Baby Driver’ (2017)

Beeld en muziek smelten samen in deze misdaadfilm over vluchtauto-bestuurder Baby die met zijn eigen muziekmix in zijn oren de politie moeiteloos afschudt, totdat de vrouw van zijn dromen Baby’s criminele carrière op pauze zet.

SoortFilm
Jaar2017
TaalEngels
Duur1 uur en 55 minuten
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 477.000 stemmen
RegisseurEdgar Wright
CastAnsel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Hamm, Jamie Foxx, Eiza González, Jon Bernthal, Flea, CJ Jones