Waar kun je de film ‘Babe’ (1995) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Babe’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1995 met een IMDb-score van 6.9 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Babe’ uit 1995 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Babe is een titel uit het jaar 1995 in het genre ‘Familie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.9, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Babe bij SkyShowtime. Via deze streamingdienst kijk je de film in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Babe bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔️ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Babe kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Babe.

Gratis online kijken naar Babe

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Babe bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, niet op CineMember, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Een biggetje dat door een bordercollie is opgevoed, ontdekt dat hij een hele goede schapenhoeder is. Alleen, de andere dieren op de boerderij hebben moeite met zijn nieuwe rol.

TitelBabe
Jaar1995
SoortFilm
CategorieFamilie
IMDb-cijferGemiddeld 6.9 uit 10

Babe Official Trailer #1 - Miriam Margolyes Movie (1995)

Synopsis: SkyShowtime