Arjen Lubach is terug met derde seizoen van satirisch nieuwsprogramma ‘De Avondshow’

Arjen Lubach is terug! Na twee succesvolle seizoenen is de geliefde presentator weer vanaf vandaag weer elke maandag tot en met donderdag om 22:10 uur te zien bij de VPRO op NPO1 met het derde seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach. In deze half uur durende show zal Lubach, samen met inspirerende gasten, duiken naar de bodem van het nieuws. Het programma is online bij NLZIET via NPO Start zowel live als terug te kijken.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Succesformule van Zondag met Lubach

Eerder presenteerde Arjen het populaire programma Zondag met Lubach, dat na dertien seizoenen in 2021 stopte. Een groot deel van het team dat aan ZML heeft gewerkt kwam ook weer samen voor het programma De Avondshow met Arjen Lubach. Het bleek een herhaling van het succes van zijn voorgaande show, waardoor we na twee sets afleveringen sinds februari ’22 nu weer kunnen gaan genieten van een derde reeks.

Op welke streamingdiensten ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ online te zien is

De Avondshow met Arjen Lubach is elke maandag tot en met donderdag te zien zijn bij de VPRO op NPO1. De uitzending begint om 22:10 uur en is ook online live te volgen bij NLZIET en de publieke videodienst NPO Start. Daarna kun je via deze video on demand-platforms ook de oude uitzendingen terugkijken, waardoor de twee vorige seizoenen er nu ook nog steeds volledig te streamen zijn.

Arjen Lubach liet vorig jaar bij de start van het programma al weten langer te hebben gedroomd over het maken van een dagelijks programma op prime time: “Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Ik heb juist extra veel zin in de waan van de dag.”

Vanaf 21 februari: De Avondshow met...

Tekst: VPRO