Arjen Lubach is terug met satirische nieuwsshow: De Avondshow

Arjen Lubach is terug! Elke maandag tot en met donderdag is Arjen Lubach om 22:10 uur bij de VPRO op NPO1 te zien bij: De Avondshow met Arjen Lubach. In deze half uur durende show zal Lubach, samen met inspirerende gasten, duiken naar de bodem van het nieuws. Het programma is online bij NLZIET via NPO Start terug te kijken.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Succesformule van Zondag met Lubach

Het succes van Zondag met Lubach, dat na dertien seizoenen in 2021 is gestopt, is naast Arjen Lubach zelf ook deels te danken aan het het team dat aan het programma heeft gewerkt. Gelukkig kunnen wij meedelen dat een groot deel van het team dat aan Zondag met Lubach heeft gewerkt ook het nieuwe programma De Avondshow met Arjen Lubach heeft gemaakt. Of dit een herhaling van het succes van zijn voorgaande show zal betekenen, zit er dik in. Wij houden het in ieder geval nauwlettend in de gaten.

Op welke streamingdiensten ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ online te zien zal zijn

De Avondshow met Arjen Lubach zal vanaf 21 februari elke maandag tot en met donderdag te zien zijn bij de VPRO op NPO1. De uitzending begint om 22:10 uur en zal daarna online bij NLZIET en de publieke videodienst NPO Start te zien zijn.

Arjen Lubach droomde al langer over het maken van een dagelijks programma op prime time: “Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Ik heb juist extra veel zin in de waan van de dag.”

Vanaf 21 februari: De Avondshow met...

Tekst: VPRO

Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.