Komt ‘Avengers: Infinity War’ (2018) op Netflix?

Komt Avengers: Infinity War (2018) op Netflix?

Helaas niet, maar hij is wel te zien op een andere streamingdienst. Ga direct naar Avengers: Infinity War op Disney+.

Netflix komt met een geweldig kerstcadeau in de Verenigde Staten en Canada. Vanaf 1e kerstdag 2018 is Avengers: Infinity War (2018) te zien op Netflix. Helaas hebben de Nederlandse streamers niet zo veel kerstgeluk. Dus ga je vandaag onderweg naar je familie in de trein of op de achterbank van de auto? Dan zullen de filmliefhebbers de mobiel, tablet of laptop erbij moeten pakken om iets anders te streamen. Dat is heel jammer, want de gloednieuwe Avengers film krijgt namelijk een IMDb rating van 8.5 uit 10 en een Tomatometer score van 84%!

Avengers: Infinity War

De Avengers en hun bondgenoten blijven de wereld beschermen tegen bedreigingen die eigenlijk geen enkele held kan bestrijden. Dan komt er plotseling een gigantisch gevaar uit een nieuwe hoek die de gehele kosmos voor altijd kan veranderen. Hij is intergalactisch berucht en heeft als doel om de zes Infinity Stones te verzamelen en te gebruiken om zijn wil aan de realiteit op te leggen De Infinity Stones zijn ongelooflijk krachtige artefacten en moeten beschermd worden door de Avengers. Alles waar zijn ooit voor hebben gevochten leidt naar dit moment. De hele Aarde en haar lot ligt in de handen van de Avengers, en het is nog maar de vraag of zij sterk genoeg zijn om iedereen te redden.

Helaas is momenteel dus niet Avengers Infinity War Netflix aanbod. Kijk hieronder de trailer van Avengers: Infinity War (2018).

Netflix

Zouden er wel andere films en series komen in Nederland als kerstcadeau van Netflix? Houd Streamwijzer in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste films en series die verdwijnen/verschijnen op de streamingdiensten in Nederland.

Marvel Studios' Avengers: Infinity War Official Trailer

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!