Komt ‘Avengers Endgame (2019)’ op Netflix Nederland?

Helaas lijkt het er niet op de Avengers Endgame Netflix Nederland aanbod zal worden. Gezien het feit dat de film door Marvel is geproduceerd zal hij op streamingdienst Disney+ komen te staan per 11 december 2019. Wel vind je hier alle Avengers films!

Avengers Endgame Verhaal

Na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War is het team van superhelden op sterven na dood. De aanval van de ‘Mad Titan’ Thanos in Wakanda is niet door alle Avengers overleefd en het lijkt erop dat de Avengers voor het eerst een gevecht hebben verloren. Al het leven in het universum is gehalveerd door Thanos. De Avengers die de aanval wel hebben overleefd, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, War Machine, Hulk, Black Widow en Clint Barton, werken samen in de strijd om leven en dood. Behalve de originele Avengers helpen ook Nebula, Captain Marvel, Rocket Raccoon en Scott Lang mee in het gevecht tegen Thanos.

Wanneer komt Avengers Endgame op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag van fans is: wanneer komt Avengers Endgame op Netflix Nederland? Helaas lijkt het erop dat Avengers Endgame niet Netflix aanbod wordt. De film zal als Marvel content exclusief op Disney+ komen, en wel per 11 december 2019. Wil je toch Avengers films kijken? Die kun je het beste hier vinden.

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: