Het is zover: ‘Avatar: The Way of Water’ is eindelijk te huur bij Pathé Thuis

Avatar-fans die niet kunnen wachten om de tweede film van de populaire franchise vanaf de bank te zien, worden vandaag eindelijk op hun wenken bediend. Op vrijdag 23 juni werd het bij Pathé Thuis namelijk mogelijk om de film Avatar: The Way of Water te huren, waardoor je hem nu ook zonder abonnement kunt streamen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Avatar: The Way of Water’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Op woensdag 5 april kwam Avatar: The Way of Water naar Pathé Thuis, waar je hem allereerst kon kopen voor €17,99. Vandaag, op vrijdag 23 juni, werd het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren (voor €4,99). Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Pathé Thuis is een TVOD-streamingdienst. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om hier naar films te kijken. Ook het eerste deel kun je bij hen zien.

Hier gaat het prijswinnende vervolg op ‘Avatar’ over

Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan een decennium na de gebeurtenissen uit de eerste film af en draait uiteraard weer om Jake Sully. Hij leeft samen met Neytiri en hun vier kinderen op de planeet Pandora, als een oude dreiging terugkeert. Het gezin wordt gedwongen om hun huis te verlaten en komt terecht bij een rif waar de Metkayina-stam leeft. Deze stam leeft op het water en is dus heel anders dan de blauwe wezens die we in het eerste deel leerden kennen. De familie moet aan een hele nieuwe cultuur wennen, en ondertussen proberen ze ook nog eens de planeet beschermen.

Avatar: The Way of Water is net als zijn voorganger te vinden in de top 5 van best verdienende films ooit en bracht meer dan 2 miljard dollar in het laatje. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit de populairste film van 2022 is. De tweede film in de franchise nam bovendien afgelopen week nog een Oscar mee naar huis voor Beste Visuele Effecten. Nu is het wachten op het vervolg, want Avatar 3 arriveert waarschijnlijk in december 2024 al op het witte doek.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Populairste film van 2022 en een van de meest bezochte films ooit
2️⃣ Geweldige cinematografie en een echt visueel spektakel, wat beloond werd met een Oscar
3️⃣ Van de geprezen regisseur James Cameron

Meer informatie over ‘Avatar 2: The Way of Water’

Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

TitelAvatar: The Way of Water
Jaar2022
SoortFilm
Duur3 uur en 12 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
IMDb7,8 uit 319.000 stemmen
RegisseurJames Cameron
CastMichelle Yeoh, Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.