Staat of komt ‘Avatar 2’ (2022) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

Na veertien jaar wachten was het eind 2022 eindelijk tijd voor de gloednieuwe Avatar-film, Avatar 2: The Way of Water. Op het moment van schrijven is deze film nog op het witte doek te bewonderen, maar veel mensen stellen ons ook al de vraag: komt Avatar 2 op Netflix? En waar kun je hem anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Staat of komt ‘Avatar 2: The Way of Water’ op Netflix?

In 2009 verscheen Avatar en dit is tot op de dag van vandaag een van de succesvolste films ooit. Ook Avatar 2, die sinds december 2022 op het witte doek te bewonderen is, is waanzinnig populair. Maar kun je deze films ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of de Avatar-films op Netflix staan of daar in de toekomst heen komen.

Helaas liggen de uitzendrechten bij 20th Century Fox en is dit onderdeel van The Walt Disney Company. De films zijn daarom te streamen op Disney+ en deze streamingdienst wil de exclusieve SVOD-rechten graag bij zich houden. De kans dat Avatar of Avatar 2 in de toekomst naar Netflix komen is dus erg klein. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Avatar 2’ online kijken?

Avatar: The Way of Water is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Disney+➡️ Bekijk direct Avatar: The Way of Water bij Disney+. De film is hier sinds woensdag 7 juni 2023 te streamen. Daarnaast kun je er tevens hier naar het eerste deel kijken.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Avatar: The Way of Water bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film onlangs aan het aanbod toegevoegd, waardoor je hem zonder abonnement kunt kopen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Avatar: The Way of Water nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

TitelAvatar: The Way of Water
Jaar2022
SoortFilm
Duur3 uur en 12 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurJames Cameron
CastMichelle Yeoh, Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.