Waar kun je de film ‘Avatar 2: The Way of Water’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Avatar 2: The Way of Water (2022) online kijken kunnen. Dit vervolg op de gigantische hitfilm uit 2009 neemt ons weer mee naar het Pandora waarin Sully met zijn familie leeft. We volgen de problemen die hen achtervolgen en zien hoe ze er alles aan doen om hun familie te beschermen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Avatar 2: The Way of Water’ (2022) online kijken?

Avatar: The Way of Water was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Inmiddels zijn we alweer een paar jaar verder en kun je de film simpel vanuit je eigen woonkamer kijken. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem nu online kunt streamen, wat al mogelijk is sinds april 2023. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Avatar uit 2009.

Disney+➡️ Ga meteen naar Avatar: The Way of Water bij Disney+. De film staat hier namelijk sinds 7 juni 2023 live en daarnaast kun je er tevens hier naar het eerste deel kijken. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Avatar: The Way of Water bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 5 april 2023 toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Avatar: The Way of Water nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Avatar: The Way of Water’ (2022)

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelAvatar: The Way of Water
Jaar2022
SoortFilm
Duur3 uur en 12 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurJames Cameron
CastMichelle Yeoh, Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.