Waar kun je de film ‘Avatar 2: The Way of Water’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Avatar 2: The Way of Water (2022) online kijken kunnen. Dit vervolg op de gigantische hitfilm uit 2009 neemt ons weer mee naar het Pandora waarin Sully met zijn familie leeft. We volgen de problemen die hen achtervolgen en zien hoe ze er alles aan doen om hun familie te beschermen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Avatar 2: The Way of Water’ (2022) online kijken?

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Avatar uit 2009.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Avatar: The Way of Water bij Disney+. De pagina van de film is hier namelijk nu al live en daarnaast kun je er tevens hier naar het eerste deel kijken. Avatar 2: The Way of Water is ook geproduceerd is door The Walt Disney Company en daarom verwachten we de film hier ook in de nabije toekomst. Gemiddeld duurt het 49 dagen voordat bioscoopfilms naar de streamingdienst komen, dus het zou goed kunnen dat deze titel rond 1 februari 2023 op Disney+ verschijnt. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Avatar: The Way of Water bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Avatar: The Way of Water nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Avatar: The Way of Water’ (2022)

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Avatar: The Way of Water | New Trailer

Streaming informatie over de film

TitelAvatar: The Way of Water
Jaar2022
SoortFilm
Duur3 uur en 12 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurJames Cameron
CastMichelle Yeoh, Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.